ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Viorel Caziuc, angajat al DSP Suceava, care figura ca vaccinat în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), a fost internat în Spitalul Județean Suceava cu o o formă gravă de coronavirus și a decedat duminică. Acum, autoritățile derulează o anchetă în încercarea de a demonstra că angajatul DSP ar fi beneficiat de o vaccinare fictivă și, deci, ar fi făcut o formă severă de Covid pentru că nu era vaccinat. Ceea ce denotă o gândire de tip propagandistic, dat fiind că realitatea a demonstrat că și vaccinații pot dezvolta forme grave ale bolii și chiar pot muri de Covid, atunci când nu sunt răpuși de alte reacții adverse ale serurilor experimentale - numeroase cazuri de acest fel au fost consemnate și de ActiveNews.

Ancheta a fost demarată după ce cazul lui Viorel Caziuc, angajat DSP, care era internat cu o formă gravă a bolii, a fost prezentat ca argument împotriva vaccinării în timpul unui protest care a avut loc duminică, 14 noiembrie, în municipiul Suceava. Bărbatul a murit în aceeași zi la Spitalul Județean Suceava. El figura vaccinat în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor, înscrierea fiind consemnată de o asistentă din cadrul instituției. 

Pentru că se îndoiesc de veridicitatea vaccinării Covid, care ar fi trebuit să-l „imunizeze” pe decedat conform propagandei oficiale, reprezentanții DSP Suceava au dispus retragerea accesului asistentei la Registrul Electronic Național al Vaccinărilor și au sesizat Ministerul Sănătății și Inspectoratul de Poliție Județean Suceava pentru efectuarea de cercetări, fără a exista însă nici cea mai mică dovadă că angajatul lor nu s-ar fi vaccinat.

„In urma celor afirmate la mitingul desfasurat in municipiul Suceava in ziua de 14 noiembrie a.c. privind suspiciunea asupra vaccinării împotriva Sars-Cov2 si a evolutiei fulminante a pacientului C.V., angajat al DSP Suceava, Directia de Sanatate Publica a Jud. Suceava a demarat ancheta administrativa interna in acest caz. S-a constituit o comisie care a verificat statusul vaccinal al pacientului, modul de consemnare a datelor in Registrul Electronic National al Vaccinarilor si au fost cerute detalii la CNSCBT (ca administrator al registrului electronic).

Ancheta vizeaza, de asemenea, inca o persoana din cadrul DSP Suceava, care a declarat ca a inregistrat vaccinarea in RENV, avand acces la registrul electronic, conform atributiilor profesionale specifice.

Prima masura a fost luata, ridicandu-i-se angajatei accesul la registrul electronic national. DSP Suceava a supus atentiei acest caz Ministerului Sanatatii si au fost sesizate Inspectoratul Judetean de Politie Suceava si Directia Investigare a Criminalitatii Economice, pentru derularea cercetarilor. (...)

Conducerea DSP Suceava asigura intreaga colaborare cu organele de cercetare pentru aflarea adevarului si luarea unor masuri drastice de sanctionare a faptei”, a transmis directorul executiv al DSP Suceava, farmacista Olivia Ioana Vlad, citată de Știri de Suceava.

Nu este menționat și numele asistentei care l-ar fi vaccinat pe angajatul DSP decedat ulterior de coronavirus. Ne întrebăm cum pot reprezentanții DSP să vorbească cu atâta siguranță despre o presupusă vaccinare fictivă, atâta timp cât ancheta încă nu și-a finalizat cursul, iar accesul în RENV este un atribut de serviciu al oricărei asistente care vaccinează anti-Covid, ceea ce nu demonstrează în mod necesar că cea care l-a trecut în sistem pe defunctul Viorel Caziuc nu l-ar fi vaccinat efectiv. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre lucrători ai DSP, probabil niște fanatici ai cauzei pandemiei, care s-au vaccinat din convingere, nu din obligație.

Așteptăm ca anchetatorii să-și prezinte concluziile. Vom reveni cu amănunte.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews