ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pastorul Viorel Iuga, președintele Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România, spune că familiile formate din persoane de același sex sunt contra naturii, cam ca un cârnat umplut cu altceva, transmite ȘtiripeSurse.

Explicația plastică a lui Iuga vine după ce ieri Rusia a fost condamnată la CEDO, pe motiv că nu recunoaște drepturile cuplurilor gay. Propaganda homosexualistă a activiștilor minoritari extremiști și presa care denaturează realitatea în „contra naturii” a prezentat această speță ca și cum ar privi România, ceea ce este un FALS ORDINAR, pe limba lor un „FAKE NEWS”. În plus, Rusia a revocat apartenența la CEDO, așa că nici pe ea nu o afectează prea tare.

Dar să vedem ce zice președintele Viorel Iuga:

„Familiile formate între persoane de același sex sunt precum: hergheliile formate din capre, cirezile de cai, turmele de câini, haitele de miei, viile din caiși, livezile de roșii, brânzeturile din carne, cârnatul de porc format din legume și escadrilele formate din tancuri. Mai direct și mai clar, astfel de familii pur și simplu nu există. Familia a fost, este, și va rămâne instituția formată de Dumnezeu prin unirea unui bărbat și a unei femei, ambii născuți așa. Orice alt tip de unire nu poate forma o familie și nici nu are dreptul să fie numită așa”, a scris acesta pe Facebook.

CEDO este cunoscută ca o instituție părtinitoare infiltrată de Rețeaua Soros, după cum ActiveNews a explicat cu date certe în câteva articole:

Anchetă la CEDO după ce 22 de judecători permanenți ai Curții au avut legături cu Fundația Open Society a lui George Soros

Afacerea judecătorilor lui Soroș: CEDO recunoaște conflictele de interese și-și reformează discret codul deontologic

CEDO, penetrată de rețelele lui Soros și Securitatea lui Ceaușescu. Judecătorii își întemeiază deciziile pe falsuri