Subiecte: Familia naturală
Foto: Presidency.ro

Liderul Cultului Baptist răspunde ultimelor afirmații ale lui Iohannis: Noi vrem pace socială, dar nu așa cum o înțelegeți dumneavoastră, prin compromis. O națiune cu lideri compromiși, care folosesc compromisul, nu va avea un viitor binecuvântat.

Pacea socială nu poate fi niciodată rezultatul unui vot de tip referendum, a declarat președintele Klaus Iohannis miercuri seara pe tema inițiativei de revizuire a Constituției ce aparține Coaliției pentru Familie, adăugând că „a fi tolerant nu înseamnă a fi tăntălău''.

Coaliția pentru Familie: Solicităm asumarea publică a unui calendar parlamentar ferm pentru inițiativa noastră, care să conducă la organizarea referendumului pentru modificarea Constituției

Coaliția pentru Familie atrage atenția asupra „blocajului instituțional” al inițiativei cetățenești pentru redefinirea familiei, determinat de amânările succesive, fapt care a făcut ca procedura legislativă să fie inițiată în momentul în care actuala legislatură se află la sfârșitul mandatului său. Astfel, Coaliția solicită asumarea unui calendar ferm în această chestiune.