Subiecte: infarct

Decese ale unor românce: tânără de 34 de ani - infarct în Anglia; avocată de 50 de ani - deces după lupta cu o boală diagnosticată anul trecut. “Aleg să mă vaccinez cu doza III, cu ARNm, pentru că cred în știință”

O tânără de doar 34 de ani, care locuia în Marea Britanie, Timea Orban, s-a stins din cauza unui infarct. În aceeași zi a fost anunțat decesul unei alte românce, de doar 50 de ani, avocata Felicia Chirnogeanu, care a murit după lupta cu o boală necruțătoare, diagnosticată anul trecut. Era vaccinată Covid cu 3 doze.

Colaj: RTV

DUBLĂ TRAGEDIE INCOMENSURABILĂ: Mama ”medicului cu mâini de aur” Horia Cioflea a murit de inimă în ziua înmormântării fiului ei, răpus după un infarct care l-a ținut în comă luni de zile

Medicul dr. Cioflan Emil Horia, supranumit ”medicul cu mâini de aur” și unul dintre cei mai buni medici în Obstetrică-ginecologie din Europa, a murit subit la doar 57 de ani. Durerea și șocul pierderii fiului a fost prea mult pentru mama sa, Ștefania Cioflan, un medic cu o reputație la fel de bună.

A murit subit și un vatman CTP! Ultima zi a anului a fost și ultima zi din viața lui. Femeia din Pitești care a murit la volan avea 42 de ani și era asistentă la Spitalul Județean Argeș. Cum or fi petrecut Arafat și Gheorghiță Revelionul?

Femeia a fost extrasă din mașină după ce s-a spart un geam. Aceasta era în stop cardio-respirator și i s-au efectuat manevrele de prim ajutor și de resuscitare de către colegii de la SMURD. Eforturile echipajelor din cadrul ISU Argeș au fost din păcate în zadar.

Colaj Foto: ArgesPress și StarPopular

Moartea nu intră-n vacanță în România: Profesoară de 34 de ani - găsită moartă în cadă, medic de 47 de ani - cancer și deces în doi ani, muzician de 43 de ani - AVC, saxofonist de 59 de ani - moarte subită, proprietar de restaurant de 53 de ani - infarct

„Nimeni nu știe de ce a făcut AVC. Băiatul lucra la o intreprindere, a venit de la serviciu, a zis că-l doare capul și că nu mai vede. A chemat salvarea, apoi a intrat în stop cardiac, l-au resuscitat, după 40 minute și-a revenit apoi a murit.”

Artistul BLM-ist Benjamin Zephaniah, ”curățat” după un turbo-cancer de 8 săptămâni. Vaccinistul busterizat Mark Sheppard, ”regele-diavol” din ”Supernatural”, ceva mai norocos: 6 infarcturi succesive, resuscitat din morți de 4 ori

Mark Sheppard, ”regele-diavol” din producția TV ”Supernatural”, în rolul demonului Crowley, a suferit zilele trecute o serie de 6 infarcturi succesive și a fost resuscitat din morți de 4 ori, după ce soția l-a găsit leșinat în bucătări