ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Informația căziaristul cel mai cunoscut din lume a mers la Moscova pentru a realiza un interviu cu liderul rus, fapt confirmat și de Kremlin, a căzut ca o bombă în Occident.

Uniunea Europeană ar putea impune o serie de sancțiuni împotriva lui Tucker Carlson, pentru că a avut îndrăzneala să își facă datoria de gazetar onest și să asculte și „partea cealaltă”.

Newsweek îl citează în acest sens pe fostul premier belgian Guy Verhofstadt, actual europarlamentar și una dintre cele mai influente figuri de la Bruxelles:

„Deoarece Putin este un criminal de război și deoarece UE impune sancțiuni oricui îl ajută în această privință, pare logic ca Serviciul de Acțiune Externă să examineze și acest caz.”

Pe oficialii europeni îi doare nu doar popularitatea de care se bucură Tucker Carlson ci și faptul că el este considerat un „purtător de cuvânt” al lui Donald Trump, mai scrie Newsweek.

De aceea, Bruxelles-ul ar putea dicta împotriva lui Carlson o „interdicție de călătorie”.

Tucker Carlson se află deja pe Lista Morții de la Kiev după ce a afirmat că regimul Zelenski este cel care a distrus barajul de la Kahovka de pe Nipru în vara trecută.

Pe lista întocmită de publicația Mirovorets cu sprijinul SBU,se află și alte nume sonore, ca Elon Musk sau Andrei Marga.

Dincolo de rolul propagandistic de a răspândi teroarea și a închide gurile criticilor regimului Zelenski, „Lista Morții” își merită efectiv numele: mulți dintre cei de acolo au plătit cu viața.

Printre ei, Daria Dughina, asasinată de SBU cu sprijinul CIA.