ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La 48 de ani de la adormirea sa, pe 23 ocrombrie 1975, Părintele Constantin Sârbu, mărturisitor și trăitor al lui Hristos în gulagul antihristic, a fost deshumat miercuri, 18 octombrie 2023, după cum a informat deja ActiveNews. Martorii povestesc că avem un nou Sfânt Mărturisitor confirmat în București, după descoperirea sfintelor moaște făcătoare de minuni ale Părintelui Ilie Lăcătușu din Giulești. La Biserica Sapienței a slujit după Părintele Constantin Sârbu și un alt sfânt al închisorilor comuniste: Părintele Constantin Voicescu.

Valuri de bună mireasmă se răspândeau pe strada Sapienței dinspre mormântul aflat vizavi de Biserica lui Mihai Viteazul, unde se află pictat unul dintre ctitorii Bisericii de la Bariera Vergului, pentru care Părintele Constantin Sârbu a fost prigonit de bolșevici.

Lucian Tudor de la Mișcarea Națională ne oferă o filmare cu mărturia tulburătoare a Părintelui Marin Cojoc despre cum a decurs minunea descoperirii sfintelor moaște ale Părintelui Constantin Sârbu, la deshumarea sa. VIDEO: