ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o întâlnire cu oficialii din domeniul sănătății, profesorul japonez Masanori Fukushima, profesor emerit la Universitatea din Kyoto, cu peste trei decenii de experiență ca medic oncolog, și-a exprimat părerea cu privire la pericolele prezentate de vaccinurile anti-Covid și la modul cum știința a fost suprimată.

Profesorul japonez Masanori Fukushima este un expert și autor distins care a publicat articole despre cercetarea biomedicală și medicina translațională. El este director și președinte al Centrului de Cercetare Translațională pentru Inovație Medicală și al Fundației pentru Cercetare și Inovație Biomedicală Kobe. Masanori are peste trei decenii de experiență ca medic oncolog și, în plus, este profesor emerit la Universitatea din Kyoto.

Într-o întâlnire cu oficialii din domeniul sănătății, profesorul și-a exprimat părerea cu privire la pericolele prezentate de vaccinurile anti-Covid și la modul cum știința a fost suprimată. Iată declarațiile sale, preluate de site-ul nakedemperor.substack.com:  

Având în vedere seria amplă de evenimente adverse, miliarde de vieți ar putea fi, în cele din urmă, în pericol.

În primul rând, vaccinul a fost conceput greșit din punct de vedere științific. Așadar, în 2020 am tradus imediat ghidurile chinezești de îndată ce au sosit din China, pentru a folosi steroizii într-un mod cât mai adecvat. Așa că am anunțat acest lucru. Dar nimeni nu m-a auzit.

Totuși, medicii japonezi sunt excelenți, astfel că în scurt timp mi-am dat seama că steroizii trebuie folosiți imediat și am publicat ghidurile în jurul lunii iunie, după care rata mortalității a scăzut dramatic. Înainte de vaccin. Așadar, oricine care promovează acest vaccin fără niciun discernământ academic trebuie condamnat.
 
Daunele cauzate de vaccinuri sunt acum o problemă la nivel mondial. Iată un articol publicat recent, să-l citim? Având în vedere numărul mare de oameni care au primit vaccinurile și seria amplă de evenimente adverse, miliarde de vieți ar putea fi, în cele din urmă, în pericol.
 
 
Îndemnăm agențiile de sănătate publică să recunoască sau să confirme problemele ridicate în acest document care sunt relevante pentru sănătatea publică. Recunoașteți-le și acționeați în consecință. De asemenea, asigurați-vă că toți oamenii iau propriile decizii în această chestiune. Să fie folosite în asistența medicală aceste informații ca factor menit să contribuie la luarea deciziilor.

Vă încurajăm să luați propriile decizii în domeniul sănătății. Am tradus textul integral al acestui document și l-am distribuit, astfel că vă rugăm să îl citiți cu atenție.

Și încă ceva: jumătate dintre ei au murit din cauza unor probleme cardiovasculare și cardiace după vaccinare. Sunt sigur că știți asta prea bine. Alpha, Beta, Gamma... ce idioție... o mulțime de savanți incompetenți care nu pot fi numiți savanți... un dispreț total față de știință și medicină.

Acest lucru nu ar trebui să se mai întâmple niciodată! Suntem o țară a științei și tehnologiei, nu-i așa? Prin ignorarea științei și medicinei, lăsați sistemul de sănătate să se prăbușească. Priviți la cât de multe decese subite din cauze cardiovasculare există.

Toți cei care au primit acest vaccin și a căror tensiune arterială a crescut au probleme de la vaccin. Aproape 2.000 de oameni au murit... dar cred că acest număr este mult mai mare. Majoritatea dintre ei adorm plângând. Nu treceți cu vederea rapoartele scrise dacă se găsesc lucruri anormale în urma unei autopsii. Ce faceți? Nu le puteți ascunde. Acesta este un caz de vătămare cauzată de un medicament.

Domnul Kawada a suferit foarte mult. Prin urmare, vom eradica cu orice preț riscurile legate de medicamente. Această țară a învățat lecția despre daunele provocate de medicamente și a devenit o țară care nu va mai fi niciodată afectată de daunele provocate de medicamente.

Dar ați ignorat deliberat acest lucru și cheltuiți trilioane de yeni pentru a importa vaccinuri pentru această țară (...). Anul trecut consideram că va fi o problemă dacă acest vaccin se va răspândi și am decis că este o amăgire să se creadă că un vaccin va rezolva pandemia. În revistele de specialitate confuzia în sfârșit s-a rispit și acum se înțelege cât de periculos este acest lucru.

Dacă înfășori ARNm în nanoparticule, fiecare celulă îl înghite și celulele se transformă. Asta stiu acum. Mecanismul este clar. Dizolvați imediat comisia de evaluare și investigați toate cazurile. Aceasta este concluzia. [E necesară urgent] o anchetă în toate cazurile.

Iar toți cei care s-au îmbolnăvit după vaccinare trebuie neîntârziat să-și informeze instituția medicală. Nu amânați. Nu sunt sigur ce se va întâmpla. Boli cardiovasculare, boli autoimune, susceptibilitatea la infecții și, la intrarea în creier, nanoparticulele sunt absorbite de creier. Un om de știință nepriceput ar spune: „Nu pot trece bariera hematoencefalică, așa că e în regulă”. Nu suntem atât de idioți [să credem asta].

[Vaccinul anti-Covid] poate suprima imunitatea naturală. De aceea nu s-a răspândit în Japonia la început, deoarece [oamenii] aveau IGa (imunoglobulină salivară A) în saliva și aveau genul acesta de rezistență la coronavirus. Cu toate acestea, din cauza vaccinării, imunitatea naturală a fost suprimată.

Asta s-a intamplat. Nu cred că se va diminua [răspândirea] deloc. Se va răspândi din ce în ce mai mult. Majoritatea oamenilor au deja infecții post-vaccinare. Cei care au boala acum nu sunt persoanele care nu s-au vaccinat, ci cele care au fost vaccinate.

Datele prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Bunăstării vorbesc de la sine. Le-am transmis pe toate.

Va rog sa raspundeti maine. Transmiteți aceste date în mod adecvat către ziare, presă și tuturor.

Oricum, date despre aceste pericole sunt acum raportate în întreaga lume.
 
 
 
Într-un alt video, profesorul răspunde la întrebările unui oficial:

Profesor emerit al Universității din Kyoto, Fukushima:

„Încetați știința falsă și faceți știință corectă. Ați vaccinat atât de mulți oameni. Și totuși, doar 10% dintre membrii Ministerului Sănătății, Muncii și Bunăstării, care conduc campania de vaccinare, au fost vaccinați”.