ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ne-a prins noaptea în codru. Rătăcim prin întuneric, amenințați din toate părțile. Cu groaza în vine și cu simțurile întinse, disperate să prindă orice semn care să arate Calea. O lume orbecăind. Miliarde de Hänsel și Gretel.

Codrul nu este tăcut. S-a umplut de o hărmălaie drăcească. Un potop de șoapte, vorbe, răcnete, țipete, gemete... Beznă și Babel. 

Orbecăi o vreme, până când, înnebunit, îți vine să îți astupi urechile și să te așezi resemnat, așteptând sfârșitul. 

Greșit. Exact asta vor duhurile pădurii. 

Nu ceda! Rămâi în picioare și fii atent. În tot acest chiloman turbat se ascund indicii. Semne. Încearcă să deslușești între zgomote și cuvinte.

*


„Vin sărbătorile de iarnă și am un mesaj: gândiți-vă că vine frigul și pământul este destul de înghețat și tare.”

Cu nepermis de multă ușurință s-a trecut peste aceste vorbe. 

Pentru persoanele care tocmai au debarcat de pe Stația Spațială Internațională, ele au fost debitate de Emilian Imbri.

Individul este un politruc deghizat în halat de doctor, după modelul intelectualilor făcuți pe puncte în anii 1950.

Fostului felcer de la Ulmeni pare să i se fi rezervat un rol special în această pandemie. Cel de goarnă sanitară. Imbri iese din când în când din bârlog și transmite semnale.

El este cel care, în august 2020, a spus:
 
„A trecut vremea poveștilor... E vremea dictaturii medicale...”

Tot el decreta cu fix o lună de zile în urmă, cu o sinceritate dezarmantă:
 
„Trebuie să sperii, nu mai e timp să convingi”.

(Până la Imbri, oricine asocia „pandemia” cu „dictatura” era etichetat drept conspiraționist. La fel, cei care vorbeau de utilizarea Fricii pentru confiscarea drepturilor. Iar acuzarea medicilor de complicitate la teroarea mondială te făcea automat vinovat de lezmajestate la adresa „eroilor din linia întâi”, a „îngerilor din spitale”.)

De la începutul pandemiei, un lot de medici atent selecționați în acest scop (vorba lui Caragiu) a fost scos în linia întâi a comunicării. Responsabili de alimentarea cu Frică Premium a mașinăriei de propagandă.

Mesajul lor cu variațiuni: „Cine nu se supune, moare”.

O echipă de pompiști funebri care au jurat strâmb. Jurământul lui Ipocrit. Medici lopătari. „Te ia mama dricului”.

Privite cu atenție, mesajele lui Imbri sunt diferite de ale restului Famigliei de Medici. Au o caracteristică bizară: deși transmise prin mass media, nu par destinate publicului larg. 

Seamănă cu misterioasa notiță apărută în Scânteia Tineretului din 18 decembrie 1989, în miezul iernii: „Câteva sfaturi pentru cei aflați în aceste zile la mare”. După trei zile, avea loc mitingul fatal al lui Ceaușescu.

La fel, mesajele lansate de Imbri, în răspăr cu discursul oficial, par destinate unor Inițiați. Sunt Semnale de Front. Indicative de Acțiune.

*


„Dictatura medicală” anunțată de Imbri în vara lui 2020 a devenit de mult realitate. Toate deciziile politice – în special cele de restrângere a drepturilor și libertăților - sunt acoperite cu motivații medicale.
 
„Știința” oficială – a izolării, măștii, vaccinării și certificatului - a devenit doctrină de partid și de stat. Religie și dogmă. La noi și aiurea.

Ea servește drept indicator al gradului de bună purtare și obediență. Dar și ca instrument de Epurare. În toate categoriile sociale. Inclusiv a medicilor.

Vaccinul este decorația „eroilor din linia întâi”. Nevaccinații sunt niște trădători. „Ei au întinat nobilele idealuri...” 

*


Ce ascund însă celelalte două mesaje ale transmionistului Imbri:

„Trebuie să sperii, nu mai e timp să convingi”
 
și 

„Vin sărbătorile de iarnă și am un mesaj: gândiți-vă că vine frigul și pământul este destul de înghețat și tare” ?

*


Excepționalul analist care este CJ Hopkins a avertizat că ofensiva statului împotriva cetățeanului, aflată acum în desfășurare în lumea întreagă, nu mai poate dura mult. 

Ea trebuie tranșată – într-un fel sau altul - în următoarele câteva luni. Probabil până în primăvară.

Fie majoritatea zdrobitoare cetățenilor se supune suficient de rapid și intră în hora vaccinării periodice și a „certificatului verde”, astfel încât societatea să nu fie pusă pe butuci și să funcționeze în continuare.

Fie se atinge limita suportabilității și rezistența populară se transformă în contraofensivă.

O tărăgănare a impunerii codului QR și prelungirea pandemiei cu noi valuri ar fi fatale conspiratorilor. Pre limba lui Imbri: boală lungă, moarte sigură.

Înrobirea trebuie să fie rapidă. Blitz Jug.

Klaus Schwab, teoreticianul Marii Resetări, avertiza încă din iulie 2020:
 
„Pandemia reprezintă o fereastră rară, dar ÎNGUSTĂ, de oportunitate, pentru a reflecta, reimagina și reseta lumea noastră.”

Previziunea lui CJ Hopkins este confirmată de Adrian Marinescu, unul dintre doctorii recrutați de Agit-Prop:

„SARS-CoV-2 se va pierde cu siguranță destul de curând. E cam ultimul val. Situația epidemiologică din toamna și iarna asta... Din primăvară să zicem că vor fi ape mai albastre.”

Următoarele patru-cinci luni sunt bătaia Covidului. Aceasta este „fereastra îngustă” pentru Marea Resetare. 

Dacă nu vor să-și vadă năruite toate planurile definitiv, fără șansă de build back better, urzitorii Noii Ordini Mondiale trebuie să își arunce în luptă toate resursele într-o ultimă și hotărâtoare bătălie.
 

*


Ce ne așteaptă va fi cumplit. Pentru a-i obliga să se supună, oamenii vor fi loviți cu toate crizele deodată: sanitară, energetică, de aprovizionare. Pierderea locului de muncă și sărăcia vor veni la pachet cu frig, întuneric și foamete.

Se va pune în mișcare toată mașinăria represivă: Melbourne a fost doar aperitivul. Oamenii cu carapace negre vor terciui tot ce le stă în cale. Noi, românii, știm: decembrie, ianuarie, februarie până spre iunie... ce vreme potrivită pentru vărsat sânge!


Cine se opune vaccinării forțate și controlului populației va fi etichetat terorist. Iar teroriștii nu merită îndurare.

(Deja, în America, părinții care se opun vaccinării copiilor și îndoctrinării LGBT în școli sunt urmăriți de FBI ca teroriști.

Directorul  Institutului Național de Sănătate din SUA a cerut aducerea „conspiraționiștilor”  în fața justiției pentru „dezinformare”.

Iar președintele director general al Pfizer i-a numit „criminali”.

Însă Cîțu a fost cel dintâi. Ca un câine credincios, adulmecând de unde bate vântul și încotro bate stăpânul, el a decretat încă de acum șase luni că oricine se opune vaccinării e terorist.)

Crăciunul va fi folosit ca armă. Copii plângând și dușmănindu-și părinții că nu se vaccinează. Drumul spre Moșul trece pe la Nenea Doctorul. 

Biserica va redeveni (a câta oară?) Țintă. În Ținta Țintelor nu intră decât vaccinații: fie ei cler sau popor. 


„Brațele părintești sârguiește a le deschide ca să-ți pun cătușele.”

Prelații care propovăduiesc sfânta libertate de a alege, lăsată Omului de Dumnezeu, și refuză să se facă propagandiști ai înțepării sunt călcați în picioare. Batjocoriți. Terfeliți. Numiți „uscături ale Bisericii”. Nu de atei sau păgâni, ci de frații lor cu morgă teologică și duh de iude.

Urmează patru-cinci luni în care iadul se va revărsa pe pământ cu toate legiunile lui. Peste toate va pluti duhoarea pucioasei și a fricii. Mai ales a fricii.

Oamenii trebuie paralizați de frică. Zdrobiți. Striviți. Tescuiți. 

Asta a transmis Imbri prin ultimele două mesaje. 

„Trebuie să sperii, nu mai e timp să convingi” 

și 

„Vin sărbătorile de iarnă și am un mesaj: gândiți-vă că vine frigul și pământul este destul de înghețat și tare”.

Ele sunt semnalul pentru Asaltul Final. Ultima șansă a Noii Ordini.

*


Ne-a prins noaptea în codru. Rătăcim prin întuneric. Cu groaza în vine și cu toate simțurile întinse, disperate să prindă orice semn care să arate Calea. O lume orbecăind.

Hărmălaie drăcească. Beznă și Babel.

Oricât ai fi de speriat, nu ceda și nu deznădăjdui. Exact asta vor duhurile pădurii. 

Rămâi în picioare și fii atent la semne. Ascultă. Nu ești singur. Peste tot în lume, miliarde de Hänsel și Gretel își caută drumul. Puzderie de suflete rătăcite se întorc acasă. O armată.