ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat în cadrul ședinței Comitetului Executiv al FRF că selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Christoph Daum, „se bucură de toată susținerea” forului fotbalistic din țara noastră.

„Am făcut un contract cu Daum pe doi ani de zile, cu obiectiv calificarea, am fost criticat că nu am făcut un contract pe patru ani, cu obiectiv calificarea la turneul final din 2020. Acum, tot acești oameni spun că trebuie să plece. În momentul actual Daum se bucură de toată susținerea noastră, a FRF, să își ducă la îndeplinire mandatul”, a declarat Burleanu.

Întrebat dacă mai sunt șanse de calificare pentru țara noastră la Campionatul Mondial din 2018, președintele FRF a răspuns că, matematic, putem obține calificarea. „Atâta timp cât suntem doar la un punct distanță de locul 2, da, matematic avem șanse'”, a precizat Răzvan Burleanu.

Prezent la un eveniment organizat la școala Tudor Arghezi din București, fostul internațional Ciprian Marica a declarat că neamțul Christoph Daum ar trebui să fie schimbat, după remiza cu Danemarca, scor 0-0, din preliminariile Mondialului din 2018.

„Eu am fost un susținător al lui Daum, dar nu văd acea schimbare de care se vorbește. Ne mințim că va fi bine, dar nu văd nicio schimbare (...) Un antrenor român ar fi putut face mai mult decât Daum. Avem antrenori români care îi pot lua locul în orice moment la națională”, a declarat Marica.

România a remizat duminică, la Cluj, 0-0 cu selecționata Danemarcei, în campania de calificare la Mondialul din Rusia. „Tricolorii” sunt fără gol înscris în ultimele patru meciuri (cu Danemarca, Rusia, Polonia și Kazahstan), egalând un record vechi de 69 de ani.