ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie de 42 de ani a murit, duminică, după ce i s-a făcut rău la volan, mașina fiind oprită pe marginea unei străzi din Pitești.

Ea era singură în mașină, cu ușile blocate, iar trecătorii au sunat la 112, transmite ȘtiripeSurse.

Femeia a fost scoasă de către salvatorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș după ce aceștia au spart geamul autoturismului și i s-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

Incidentul a avut loc, duminică după-amiază, pe strada Gheorghe Țițeica din municipiul Pitești, autoritățile fiind anunțate că într-un autoturism tras pe dreapta se află o femeie blocată, care nu răspunde.

Un echipaj de descarcerare de la ISU Argeș, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean au intervenit.

Salvatorii au spart unul dintre geamurile autovehiculului și au scos-o pe femeia de 42 de ani, care se afla singură în autoturism, la volan.

Echipajele au constatat că aceasta era în stop cardio-respirator, i-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

O familie va trece Revelionul la morgă.

După cum am avertizat, 2023. ANUL 3, a fost ANUL MORȚII SUBITE (și anul în care vacciniștii descoperă apa caldă numai că acum curge cu sânge și cheaguri lungi de doi metri)

Rubrica noastră specială pe tema morților subite a strâns deja peste 1100 de cazuri. Pagina de facebook Moarte Subită le completează.

2024 va fi Anul Cancerelor-Turbo. Pfizer deja e pregătit să facă față hecatombei create chiar de către serurile experimentale. Previziunile lui Albert Bourla: 33% dintre oameni vor face TURBO-CANCERE. Știința știe!

În timpul acesta, responsabilii petrec liniștit. Reamintim mesajul dat de Nandi Cuevas, președinta Asociației Liberum, special pentru români, prin intermediul ActiveNews: DENUNȚAȚI LEGAL GENOCIDUL PLANDEMIEI. Oferim Plângerea pentru a fi depusă în orice țară. Trebuie să luptăm pentru că situația se va înrăutăți - VIDEO EXCLUSIV