ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Florin Cîțu a făcut cu o zi înainte de 1 august anunțul că a obținut ce își dorise de 1 iunie: 5 milioane de români vaccinați. Un fake news guvernamental, dacă avem în vedere că cele mai recente informații de pe Our World in Data raportau 4,86 milioane de români vaccinați complet și 4,99 milioane de vaccinați în total. Or, nouă „specialiștii” ne-au spus că „protecția” funcționează doar la 10 zile după completa vaccinare. 

La fel de mincinoasă este și filmarea în care se anunță „marele succes” al atingerii pragului după două luni de la data-limită propusă: pentru agenții de P.R. ai lui Cîțu, vaccinarea înseamnă liber la distracție și renunțarea la mască. Nimic despre medicină sau despre argumentul științific (care arată că reacțiile adverse sunt mai numeroase și mai devastatoare decât boala sau că inclusiv vaccinații pot transmite sau lua Covid-ul). Totul culminează cu sloganul „Învingem ÎMPREUNĂ pandemia” - un fel de Hora Unirii ținută pe Cântarea Pandemiei - și îndemnul la vaccinare pentru cei care n-au făcut-o încă - „sigur, simplu, oriunde, doar cu buletinul”.

Ca să recapitulăm, în mintea acestor analfabeți funcționali vaccinarea presupune libertate, victorie, siguranță, ușurință. Nimeni nu pare să se întrebe când anume în viață alegerile cele mai ușoare au fost și cele mai bune. Clipul este adresat tinerilor, categoria cea mai afectată de reacțiile adverse ale serurilor experimentale Covid (s-a demonstrat că periculozitatea este invers proporțională cu vârsta).

Mulți s-au întrebat cât a costat publicitatea înșelătoare pentru vaccinare și de ce s-au cheltuit din banii contribuabililor (majoritar nevaccinați) sume care puteau fi investite în cercetarea pentru întărirea imunității și dezvoltarea tratamentului anti-Covid (vaccinurile nu sunt medicamente).

O altă întrebare pe care nu și-o pune nimeni este dacă, printre milioanele de vaccinați, au fost recenzați și cei care au murit după vaccinare „fără nici o legătură” dar și fără nici o boală. Ei nu sărbătoresc „victoria” împreună cu „tinerii frumoși și liberi”-pentru-că-vaccinați care-și dau jos masca teatral și sar în sus cu berea-n mână?

La data de 4 iulie, INSP raporta 580 de morți de Covid după vaccinare. Este cea mai recentă dare de seamă despre românii vaccinați care au făcut Covid și au murit. Numărul deceselor cauzate de alte reacții adverse nu este (re)cunoscut, deși mulți vaccinați au murit „din senin” de tromboze, miocardite, pericardite, atac cerebral, infarct ș.a.m.d. Peste cadavrele acestora, Cîți-va „victorioși” țopăie împreună a liberare și numără doar ce le convine. VIDEO mai jos: