ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


RETROSPECTIVĂ COVID (VIDEO MAI SUS): NEVACCINAȚII SUNT NIȘTE GUNOAIE!

Traducătorul Ionel Trandafir ne oferă noi filme-șoc de „împrospătat memoria”, după cum afirmă chiar el: „Jurnaliștii de la GrabienNews au alcătuit o retrospectivă a „Erei Covid” din comentariile făcute de diverși politicieni, ziariști și oficiali din domeniul sănătății publice care reflectă ura si disprețul față de persoanele nevaccinate. O retrospectivă utilă cu privire la evenimentele din timpul Covid, pentru a nu lăsa ca toată această mascaradă mediatică să se mai întâmple vreodată. O împrospătare dureroasă a memoriei. Merită vizionat. Să nu uiți Darie!”

Citiți și Derapaj major al premierului Cîțu: Cei care se opun vaccinării și măștilor sunt TERORIȘTI

ÎN CURÂND: PLANDEMIC 3

Marea Trezire (PLANDEMIC 3) este al treilea episod al seriei Plandemic al regizorului Mikki Willis, care se adaugă seriei de filme documentare disponibile pe ActiveNews AICI. „Această experiență documentară asamblează piese de puzzle interzise pentru a dezvălui imaginea de ansamblu a ceea ce se întâmplă cu adevărat în America și nu numai. Marea Trezire se dorește a fi un far care să ne ghideze pentru a ieși din furtună”, ne spune Ionel Trandafir.

Filmul urmează să fie lansat în curând. Urmăriți mai sus avanpremiera.

Citiți și Nevaccinații se dovedesc tot mai DEȘTEPȚI de la o zi la alta