ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Nicolae Ciucă l-a înlocuit din funcția de președinte al C.N.C.A.V. pe Valeriu Gheorghiță, șef al Centrului Medical de Intervenție Epidemiologică la Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davilla”, cu secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, care a fost desemnat președinte al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (C.N.C.A.V.).
 
Înlocuirea din funcție are însă menirea să-l protejeze de răspunderea pentru eșecul imens al campaniei de vaccinare dar și pentru morții de după vaccinare, pentru care se face vinovat.
 
Vom reveni mâine cu mărețele lui victorii pe planul exterminării unor români nevinovați care au crezut minciuna colosală cu SIGUR și EFICIENT.
 
Chiar dacă e scos pe ușa din dos Valeriu Gheorghiță va răspunde fără îndoială pentru crimele pandemiei. Crime la care se adaugă fenomenala comandă de 120 de milioane de vaccinuri în valoare de 2 MILIARDE DE EURO aruncate la coș.
 
Nu întâmplător, exact acum un an, pe 1 martie 2021, murea în urma vaccinării inginerul Ioan Barbu. Deși dubiile erau extrem de mari, Valeriu Gheorghiță a continuat să încurajeze vaccinarea cu serul AstraZeneca producător de cheaguri cauzatoare de moarte în sânge, după cum s-a văzut la autopsie.
 
 
 
 
Cazul inginerului din Tg. Jiu pare a fi tras la indigo cu cel al unui tânăr de 35 de ani din Vaslui care a murit în martie de „stop cardio-respirator” în urma vaccinării cu serul Covid de la Pfizer. Andrei Zaharia s-a stins la mai puțin de 48 de ore după ce a făcut rapelul, iar moartea i-a fost pusă, din pix, pe seama unor afecțiuni preexistente inventate, cum ar fi diabetul de care nu suferea.
 
 
De asemenea, în cazul tânărului Bogdan Daniel Berki, decedat la 6 zile după vaccin, autoritățile locale împreună cu DSP-ul i-au inventat comobirditatea obezitate, deși tânărul era prefect normal.