ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu necenzurat cu senatorul Rand Paul, cel mai cunoscut ziarist american, Tucker Carlson, a numit COVID-19 "cea mai mare crimă comisă vreodată".

El a menționat că o mie de persoane au fost arestate pentru 6 ianuarie, dar nimeni nu a fost arestat pentru crimele COVID.

"Milioane de oameni au murit, iar acest lucru este legat de o decizie de finanțare a lui Anthony Fauci de a finanța cercetări periculoase în China", a declarat Rand Paul într-un interviu anterior.

Mai mult, Fauci s-a îmbogățit pe parcursul pandemiei, mărindu-și averea oficială de la 7 milioane de dolari la 12 milioane de dolari.

"Anthony Fauci a mințit Congresul. Iar concluzia este că merită să fie în închisoare", a declarat Paul, citat de Vigilant FOX.

Transcrierea video a fragmentului din emisiunea lui Tucker Carlson este disponibilă mai jos:

TUCKER CARLSON: După cum ați subliniat, milioane de oameni au murit. Și, știți, am avut peste o mie de oameni arestați pentru că au mișunat în jurul Capitoliului acum trei ani, pe 6 ianuarie. Nimeni nu a fost arestat pentru asta. Milioane de morți. Nimeni nu a fost arestat. Fratele meu s-a întâlnit zilele trecute cu Tony Fauci în parcul pentru câini al familiei noastre din Washington. Avea protecția Serviciului Secret. S-a retras. Lucrează la Georgetown. Nu lucrează pentru guvernul american. Are securitate finanțată de guvern. Eu nu am.

Ceea ce vreau să spun este că el nu numai că nu a fost pedepsit, dar trăiește și continuă să trăiască pe cheltuiala publică la cel mai înalt nivel posibil. Este lăudat. Când va fi cineva pedepsit pentru ceea ce trebuie să fie cea mai mare crimă comisă vreodată?

RAND PAUL: Am scris o comparație între Anthony Fauci și J. Edgar Hoover pentru că eu cred că există asemănări. Amândoi au fost sau au avut un mare impuls de a fi autoritari. Hoover poate că a avut mai multă putere pentru a fi acel autoritarist, dar au servit mult prea mult timp, deceniu după deceniu, și apoi au abuzat de puterea lor în timp. Dar aveți dreptate. Anthony Fauci nu a dispărut. Are o limuzină și un șofer de limuzină și securitate 24 de ore din 24 peste șapte ofițeri, pentru că se spune că a primit amenințări. Ei bine, eu am avut 34 de amenințări o dată la începutul acestei săptămâni într-o săptămână, 34 de amenințări într-o săptămână, inclusiv oameni care spun că știu unde sunt într-o anumită zi acasă și că mă vor vedea acolo. Nu-i putem aresta. Știm cine sunt, pentru că nu spun că mă vor ucide. Doar râd și spun: ne vedem acolo, știi, uită-te în jur. S-ar putea să fiu acolo. Dar nimeni nu-mi oferă protecție specială în acest sens. Avem propria noastră protecție acum. A trebuit să ne angajăm pe ai noștri. Și am oameni care lucrează pentru mine care sunt înarmați și polițiști. Nu vreau ca cineva să creadă că nu am protecție. Ba avem protecție. Dar chestiunea este că nu suntem siguri că Anthony Fauci nu este încă plătit. Am întrebat dacă este plătit și am întrebat cine plătește pentru securitatea sa. Nu am primit nici un răspuns.