ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 VIDEO ÎN DIRECT

Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, ierarhul Bisericii Ortodoxe Române care a ținut vie flacăra rugăciunii neîncetate și a Sfintei Liturghii, zilnic, în timpul perioadei în care românii au fost jupuiți ilegal și inuman de drepturile lor inalienabile, este invitatul special al celei de a treia Conferințe naționale organizate de publicația ActiveNews împreună cu organizația civică Starea de Libertate, pe tema ROMÂNII vs MAREA RESETARE sau cum să ne păstrăm și apărăm normalitatea.

Alături de IPS Teodosie vor vorbi: Pr. Dr. Ștefan Mindea, celebrul neurochirurg de la Stanford revenit în România și hirotonit preot în 2020 la Văcăreștii Noi, Dan Grăjdeanu de la Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe Purtătorul de Biruință, Dr. Anca Nițulescu, de la Asociația Medici pentru Consimțământ Informat - care va vorbi despre noua „Strategie de Vaccinare” a populației -, Dr. Adrian Cacovean, absolvent și de Teologie, cunoscut și ca editorialist ActiveNews, Marcel Bouroș, de la Fundația și Școala Sfinții Martiri Brâncoveni, artista lirică Alexandra Spireanu, de la Calea Neamului, Marian Dumitru, jurnalist și activist civic, cunoscut și ca Omul cu Coasa din Galați, și organizatorii, filosoful și antreprenorul Pompiliu Diplan de la SDL și jurnalistul Victor Roncea de la ActiveNews,

Conferința publică va avea loc Joi, 10 August, începând cu orele 16.00, la Sala Prestige a Hotelului Continental Forum din Constanța, Strada Mircea cel Bătrân Nr 39 B - 41, iar Intrarea este Liberă. Vă așteptăm!

La Conferințele de la Cluj și Brașov au luat parte, între alții, avocatul Florentin Țuca de la Casa de Avocatură Țuca Zbârcea și Asociații, cunoscuta jurnalistă Olivia Steer, militantul civic Mihai Tîrnoveanu, profesorul Florin Palas, preoții Amfilohie Brânză și Claudiu Melean, și medicii Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Paul Alexandru și Damian Baciu, alături de organizatori, Pompiliu Diplan de la SDL și Victor Roncea de la ActiveNews.

Seria Conferințelor continuă cu Bacău, Iași, Suceava, Oradea, Alba Iulia, Timișoara, Târgu Mureș, Craiova și București.