ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce se întâmplă atunci când dovezile științifice cu privire la proteina Spike din vaccinurile COVID care rămâne în corpul nostru sunt atât de clare încât CDC (Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA) trebuie să admită că a greșit?

Ei preferă să șteargă declarația inexactă, fără să spună nimic.

Presa mainstream nu vorbește deloc, desigur, despre ștergerea informației eronate. Nu a existat niciun comunicat de presă care să-i informeze pe oameni cu privire la această problemă uriașă de siguranță a „vaccinurilor”, scrie Steve Kirsch, care semnalează pe site-ul său această modificare făcută pe site-ul CDC

Într-un articol pe site-ul CDC despre vaccinurile COVID-19, la paragraful cu titlul „Fapte despre vaccinurile ARNm COVID-19” se menționa faptul că ARNm din aceste vaccinuri se descompune „în câteva zile după vaccinare”. Această informație apărea inițial în postarea CDC despre vaccinuri „Să înțelegem vaccinurile ARNm COVID-19”. Informația eronată a fost însă ștearsă ulterior, astfel că, în postarea de acum, ea nu mai apare.

Acesta era fragmentul care a dispărut, între timp:

„ARNm și proteina Spike nu persistă mult timp în organism.

Celulele noastre descompun ARNm din aceste vaccinuri și îl elimină în câteva zile după vaccinare.
Oamenii de știință estimează că proteina Spike, ca și alte proteine create de organismul nostru, poate rămâne în organism până la câteva săptămâni.”


În postarea de acum, acest fragment nu mai apare:


Acest aspect are o mare importanță, deoarece o mare parte dintre argumentele lor privind siguranța acestor medicamente a fost inițial bazată pe ideea că

1. acestea rămân la locul de injectare;

2. sunt rapid eliminate de organism și nu persistă mult timp pentru a genera efecte de durată.

Aceste afirmații erau făcute în sprijinul argumentului principal că efectele sistemice generate de ARNm inoculat prin injectare ar fi minore și trecătoare.

Punctul 1 s-a dovedit de mult timp a fi fals, iar acest lucru este cunoscut (dar nu s-a dezvăluit despre asta) din datele studiilor pe animale și nici măcar nu s-a testat pe om, înaintea aprobării, în ciuda faptului că se impunea puternic acest lucru.

Punctul 2 s-a dovedit de mult a fi fals și se pare că CDC nu mai este dispus să confirme acest lucru.

Acesta este un lucru extrem de grav, deoarece, după cum au avertizat oameni de știință reputațiproteina Spike produsă de aceste vaccinuri este mult mai periculoasă, în multe feluri, decât proteina Spike în infecția covid naturală și acest fapt este și mai valabil astăzi în privința variantelor mai moderate precum Omicron.

Vaccinurile au un conținut ridicat de CG (guanină-citozină), iar acesta este un temei puternic să credem că persistența acestui conținut pentru o perioadă de timp poate crește riscul dezvoltării, accelerării sau cauzării de cancere, de leziuni ale inimii și a unei serii de alte efecte grave.

De asemenea, potrivit lui Alex Berenson, fost reporter și autor la New York Times, care a urmărit și analizat studiile și datele despre COVID-19 încă de la începutul pandemiei, un studiu prea puțin luat în seamă din foarte respectata revistă de specialitate Cell - studiu menționat de Active News - arată că materialul ARNm din vaccinurile Moderna și Pfizer rămâne în ganglionii limfatici timp de cel puțin 60 de zile, în timp ce „proteinele Spike circulă libere și în număr mare prin sânge după vaccinare”. [Studiul poate fi consultat AICI.]  

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews