ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


VIDEO:

Începutul acestui an a fost marcat de patru evenimente importante pentru umanitate: Mitingul doctorilor anti-Dictatura Covid de la Washington, din 23 ianuarie 2022 (pe care îl oferim integral în baza acestui material), desfășurat în paralel cu o Conferință publică la Bruxelles, în aceeași zi, organizată de Children's Health Defense, asociația avocatului Robert F. Kennedy Jr., la care a participat și Vera Sharav, de unde oferim filmarea de mai sus, audierea publică din Senatul SUA organizată de senatorul republican Ron Johnson (a cărei filmare de peste 2.000.000 de vizionări o publicăm, de asemenea, mai jos) și ultimul dar nu cel din urmă: marea demonstrație a Convoiului Libertății din Ottawa și de pe tot cuprinsul Canadei. Modul în care s-a finalizat acestă manifestație pentru Libertate planetară (vom reveni într-un articol cu această temă) demonstrează că analista Catherine Austin Fitts a avut întru totul dreptate la conferința de la Bruxelles din care prezentăm extrasul video de mai sus, tradus de o colaboratoare ActiveNews, căreia îi muțumim foarte mult. Citiți, ascultați, luați aminte:

„In primul rand as dori sa multumesc organizatiei Children Health Defence pentru oportunitatea de a face parte din consiliul de administratie si de a fi astazi alaturi de dumneavoastra. Aceasta este o organizatie pe care o recomand din mai multe motive. Are un site web bine pus la punct, este o buna sursa de informare, intreprinde actiuni de contestatie peste tot in Statele Unite si de aparare si educare aici in Europa.

Trebuie sa va spun ca daca ati fi lucrat ca si consilieri financiari si ati fi avut de-a face cu importante organizatii federale financiare de-a lungul multor ani, unul din lucrurile pe care le-ati fi inteles in cele din urma dupa multi ani, este ca cele mai importante investitii pe care le facem sunt copiii nostri. Un pic mai aproape? (microfonul)

Daca cititi noua carte a lui Robert Kennedy, pe care o recomand cu toata taria, veti realiza ca insusi copiii nostri sunt otraviti. Ceea ce se intampla copiilor nostri in Statele Unite este o scadere semnificativa a coeficientului de inteligenta si a starii de sanatate, in conformitate cu oricare dintre statisticile pertinente. Acesta este finalul. Nu poti sa construiesti o civilizatie umana otravindu-ti copiii. Nu va fi nici un viitor in acest fel.

Timp de multi ani am urmarit loviturile financiare. Pe masura ce generatia Baby Boomers (generatia celor nascuti intre 1946-1964) s-a dezvoltat, am urmarit cum o cantitate impresionanta de active a fost scoase de sub suveranitatea guvernelor din intreaga lume si cum o cantitate mare de bancnote ale guvernelor federale s-a mutat in fondurile de pensii, iar valoarea ei este pusa la indoiala deoarece devalorizeaza moneta si deterioreaza creditarea.

Asa ca este inevitabil ca o lovitura financiara proiectata digital timp de multe decenii sa culmineze cu o lovitura globala, o lovitura politica. Tocmai acest lucru observam acum. Sub pretextul unei urgente sanitare, suntem martorii preluarii avutiei si finantelor guvernelor suverane de catre Banca Centrala si distrugerii suveranitatii guvernamentale.

Suntem in punctul in care, asa cum a spus Vera, trebuie sa oprim acest lucru, trebuie sa facem ceva pentru ca nu putem sa lasam asa ceva sa continue. Daca vom permite nu numai obligativitatea vaccinarii dar si pasapoartele de vaccinare, identitatile digitale sau implementarea a tot ceea ce este considerat un sistem de control(digital) al tranzactiilor financiare, combinatia acestor doua sisteme care s-au dezvoltat in mare parte in ultimii treizeci de ani, va duce la transformarea intr-un sistem de control care poate transforma casele si masinile noastre in lagare digitale de concentrare. Este ceea ce a spus si Vera: nu avem nevoie de lagare. Tehnologia la distanta poate fi folosita pentru a transforma la propriu casele, masinile si comunitatile noastre in lagare digitale de concentrare. Trebuie sa spunem nu obligativitatii si trebuie sa spunem nu sistemului de control al tranzactiilor, pentru ca acest sistem de control al tranzactiilor poate fi folosit pentru a implementa mii si mii de alte obligativitati, odata ce este pus in functiune.

Pui la un loc pasapoartele, identitatile si Banca Centrala a Monedei Digitale (CBDC) si daca ei decid ca nu te poti deplasa mai mult de cinci kilometri fata de casa, atunci nu te poti deplasa mai mult de cinci kilometri fata de casa. Daca ei nu vor ca tu sa-ti conduci masina, atunci tu nu iti poti conduce masina, daca ei nu vor ca tu sa-ti cumperi pizza, atunci tu nu poti sa-ti cumperi pizza.

Incurajez pe oricine care nu crede acest lucru sa acceseze solari.com si sa dea clic pe titlul Cash Friday unde ii incurajam pe oameni sa foloseasca bani cash; a fost ideea minunata a lui Mary. Veti vedea un video de 56 secunde cu managerul general al ''Bank for International Settlements" din Basel, Suedia, Banca Centrala a bancilor centrale, in care explica cum anume CBDC, prin folosirea monedei digitale, poate face regulile cu privire la cum anume este folosita moneda si poate impune regulile, de la centru.

Un mare activist a spus ca implementarea pasaportului este sfarsitul libertatilor oamenilor din vest si este adevarat, daca vom lasa acest sistem de control sa fie implementat.

Robert F. Kennedy a spus: "Nu poti opri tirania supunandu-te." Asa ca va cer sa nu fim de acord cu obligativitatea, sa nu fim de acord cu pasapoartele, sa nu fim de acord cu nici o parte a sistemului de control financiar, chiar daca i-au schimbat numele din pasaport in identitate biometrica, ceea ce au si facut.

Aceasta este o lupta pentru libertate si libertati si ceea ce va voi spune acum este o consiliere in investitii. Cea mai mare parte din bunastarea vestului provine din beneficiul de a fi liberi. Cand cedezi libertatea, cedezi totul.

Cand Forumul Economic Mondial spune ca in 2030 nu vei avea bunuri si vei fi fericit, ceea ce eu inteleg este ca in 2030, te-am deposedat de bunurile tale, ceea ce poate presupune si ca te-am indepartat de propriii tai copii, si ca acum esti controlat mental.

Doamnelor si domnilor, nu permiteti sa se intample aceste lucruri.

Vedeți și PLANET LOCKDOWN - PLANETA ARESTATĂ. FILMUL DOCUMENTAR tradus în românește pentru cititorii ActiveNews

 

Marea manifestație anti-vaccin din Washington - INTEGRAL - Defeat the mandates in D.C.:

COVID-19: A doua Opinie. Senator Ron Johnson. 24 Ianuarie 2022 (peste 2.000.000 de vizionări pe Rumble).