ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Videograful Constantin Ghiță ne-a transmis ultimul videoclip cu Victor Socaciu filmat de acesta în vară.

Muzicianul a murit luni, 27 decembrie 2021, pe fondul unor complicații interne în urma unui transplant de organ făcut cu mai mult timp în urmă. În luna aprilie a petrecut 3 săptămâni în spital după ce a contractat noul coronavirus, iar asta deși era vaccinat anti-Covid. Pe 27 august se plângea de probleme de sănătate și își anula participarea la Brașov Folk Fest, care s-a desfășurat a doua zi.

Până la urmă s-a aflat că tot de complicații Covid post-vaccin a murit Socaciu - Adevărul spus de familie - ceea ce ne-a determinat pe noi să scriem comentariul

Victor Socaciu este dovada moartă că vaccinul nu protejează de forme grave ale bolii și, posibil, o confirmare din România a teoriei savantului Sucharit Bhakdi, că serul poate genera un atac al sistemului imun asupra unor țesuturi ale propriului organism

„Victor își făcuse prima doză de vaccin, pentru că are probleme cu diabetul și cu efectele acelui transplant de rinichi”, a spus, în exclusivitate pentru impact.ro, Ducu Bertzi, potrivit unui articol din 16 aprilie publicat de PlayTech.ro. A crezut în știință. Dumnezeu să-l ierte!

Versuri : MIHAI EMINESCU

Muzica : VICTOR SOCACIU

Videoclip : CONSTANTIN GHITA