Jim Caviezel rămâne actorul care iese din tiparele starurilor de la Hollywood, vorbind, pe față despre credință și legătura sa cu Dumnezeu. După ce l-a jucat pe Iisus în celebra producție realizată de Mel Gibson în 2003, „Patimile lui Hristos”, Caviezel revine pe marile ecrane tot cu un personaj biblic, apostolul Luca în filmul  „Pavel, apostolul lui Hristos”.

Jim Caviezel este un catolic fervent, care, de câte ori are prilejul, își mărturisește credința, spunând că succesul și talentul i-au fost dăruite de Dumnezeu.

„Darul meu este de la Dumnezeu”, a declarat actorul pentru Faithwire.com într-un Facebook Live. „A fost un dar care mi-a fost dat, și nu pe care mi l-am luat”.

Actorul a vorbit și despre noua sa provocare, de a-L interpreta încă o dată pe Iisus Hristos în continuarea producției lui Mel Gibson,  „Învierea lui Hristos”.  Caviezel crede că continuarea „Patimilor” va fi „cel mai mare film din istorie” și nu s-a ferit să critice Hollywood-ul pentru modul în care  face filme care abordează subiecte biblice.

„Este o mare responsabilitate să portretizezi în film poporul evreu. De multe, ori, industria noastră de film, când realizează o producție cu subiect biblic, ajunge să schimbe povestea din Biblie. Iar când începi să faci asta și să îți iei o astfel de libertate, se pierde valoarea”, spune Jim Caviezel.

În același interviu, Caviezel a vorbit și despre faptul că credința sa a fost cea care l-a ajutat să stea departe de tentațiile Hollywood-ului, în special de droguri, care, în unele cazuri, distrug viețile și carierele actorilor. 

„Cred că a fost o chestiune de timp înainte să încep să am obiceiuri proaste și de a merge în locurile greșite, dar am avut suficientă înțelepciune din credința pe care deja o aveam în mine, ca să știu că nu mă astea nu mă vor face fericit”, a spus Caviezel, convins că, de a lungul carierei sale, „a fost tras în brațele lui Dumnezeu”.

„Spiritul este foarte important, pentru că te ajută să-ți motivezi capacitățile mentale și  fizice. Am intrat în această lume a filmului și Iisus m-a purtat ca pe un miel”, spune actorul american.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews