ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte al SUA Donald Trump a spus că este „surprins” de plecarea bruscă a lui Tucker Carlson de la Fox News, săptămâna aceasta. El l-a lăudat pe popularul realizator, spunând că este un om „foarte talentat”.

„Sunt șocat. Sunt surprins”, a spus Trump luni într-un interviu pentru Newsmax. „Este o persoană foarte bună, un om foarte bun și foarte talentat și a avut ratinguri foarte mari”, a spus fostul președinte, potrivit ntd.com.

Într-un comunicat de presă din 24 aprilie, Fox News a anunțat că organul de presă și Carlson „au convenit să se despartă”, adăugând: „Îi mulțumim pentru serviciile oferite rețelei de presă în calitate de gazdă și, înainte de aceasta, de colaborator”.

Trump, care candidează la alegerile prezidențiale în 2024, a subliniat că circumstanțele din spatele plecării lui Carlson sunt în prezent neclare, spunând: „Aflăm despre asta aproape în timp ce vorbim”.
 

„Nu știu dacă a fost voluntar sau cineva l-a demis? Dar cred că Tucker a fost grozav. Mai ales în ultimul an, a fost colosal pentru mine.”

De asemenea, Trump a speculat că este posibi ca Tucker Carlson să fi ales în mod voluntar să plece de la Fox News pentru că nu i s-a oferit libertatea de exprimare pe care o dorea, spunând: „Vrea probabil frâu liber”.

În timpul ultimei sale emisiuni la Fox News din 21 aprilie, Carlson le-a spus telespectatorilor că se va întoarce pe 24 aprilie, ceea ce ar sugera că ceea ce s-a întâmplat a fost o surpriză.

Fox News nu a menționat vreun motiv pentru plecarea lui Carlson.

Emisiunea lui Carlson, „Tucker Carlson Tonight”, a fost printre cele mai populare din toate timp de ani de zile, atrăgând adesea milioane de telespectatori per ediție. În luna martie, emisiunea a obținut cea mai mare audiență la televiziunea prin cablu, cu o medie de 3,251 milioane de telespectatori per emisiune, potrivit datelor de la Nielsen.

„Situația lui Tucker, din nou, nu știu dacă a fost o concediere, poate a plecat pentru că nu i s-a dat frâu liber”, a spus Trump.