ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Faimosul rapper Coolio a făcut un stop cardiac pe data de 28 septembrie și nu a mai putut fi salvat. Potrivit celor apropiati, a căzut din picioare și a murit! Avea doar 59 de ani.

Din ce în ce mai multe staruri celebre mor pe neașteptate și mult prea devreme.

Acesta este unul dintre cele mai recente decese dintr-o serie mult prea lungă.

Întrebarea este dacă putem spune întotdeauna ca toate aceste evenimente neașteptate sunt cauzate de o viață intensă, droguri și alcool. Desigur artiștii, mulți dintre ei, au probleme cu substanțele de toate tipurile, iubesc viața, sunt uneori manici, câteodată depresivi. Dar câți dintre ei au căzut ca un sac înainte de 2021 și au murit de stop cardiac?

Aceasta a fost soarta renumitului muzician Coolio, care a murit la Los Angeles pe 28 septembrie 2022 în casa unui cunoscut. Artistul născut ca Artis Leon Ivey Jr. în Monessen, Pennsylvania a atins o faimă mondială ca Hip-Hopper. Muzica sa a făcut parte din numeroase filme de la Hollywood. Numărul care l-a făcut cunoscut cu mult dincolo de limitele genului său a fost probabil „Gangsta’s Paradise” din 1995. 

Coolio a lucrat și ca actor în numeroase filme. Artistul decedat lasă în urma 6 copii.

Exista deja eforturi de susținere a ideii că moartea lui Coolio nu ar avea ceva de-a face cu vaccinurile Corona. De exemplu Techarp:

„No Evidence Coolio Died from Vaccine SADS”

Dar Coolio a concertat în martie 2022,  în Australia și pe vremea aceea pentru aceasta era necesara o vaccinare completă! Ar fi posibil insă să fi avut un permis special.

Pentru a clarifica condițiile exacte de deces, s-a ordonat o autopsie. Ca în multe alte cazuri similare, publicul nu a fost informat cu privire la rezultatul acesteia.

Poate vom ști mai multe în câteva zile sau săptămâni.

Ioan Sperling, Germania