ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De ce nu cred nici iota din ceea ce fac duduile din mass-media care au schimbat macazul sub indicațiile patronului.

Să greșești, este uman. Ca bun creștin, ești învățat să ierți. Dar cum poți să ierți pe cineva care nu-și cere iertare?

(Iar după ce îți ceri iertare, TREBUIE sa nu mai greșești!) Trebuie în inima ta să îți URĂȘTI păcatul!

În noua abordare a mass-mediei apar pe ecrane tot felul de texte care plasează automat trustul de presa în zona anti-ceva. Dar nimeni, nicăieri, nu și-a exprimat regretul, nu și-a cerut iertare, nu și-a asumat matur că și-a bătut joc de oameni, că au mințit, că au manipulat, că au făcut-o în cunoștință de cauză, că atât atunci, cât și acum, sunt în deplinătatea facultăților mintale și își cer iertare.(!)

În schimb, toți se comportă ca și cum dintotdeauna au fost de această opinie, ca și cum dintotdeauna au fost onești, ca și cum nimic nu s-a întâmplat!

Asta înseamnă să fii și curvă și proastă în același timp.

Dar știți ceva? Vor fi crezuți, eventual iertați, fără să schițeze nici cel mai murmurat cuvânt despre păreri de rău. Dacă nu am fi proști, poate am fi deștepți.

Schimbarea asta vine ca o supapă de eliberare când cauciucul stă să explodeze. Fără presă (scrisă sau vorbită) nimic nu ar fi fost posibil.

Se fac vinovați de nenorocirea care s-a întâmplat nu doar prin propaganda anterioară, cât și prin atitudinea actuală.

Nu-i va judeca nimeni aici pe Pământ, nu vor fi pedepsiți în nici un fel, naivitatea asta am aruncat-o de mult la gunoi, doar furia și dezgustul mă încearcă când remarc cât de josnică poate fi natura umană.

Oricum, era de așteptat că la un moment dat vor vira încotro bate vântul...

Ce se vor face când vântul se va opri?!

Adenda Redacției: Cum cerea același personaj arestarea redactorilor ActiveNews:

 Vox Populi: