ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În plin scandal mediatic pe marginea impostorului „dr. Vasi”, pe numele lui Vasilică Rădulescu, o emblemă vedetistă a tuturor televiziunilor mituite de stat din banii noștri pentru Cântarea Vaccinării, dovedită a fi o jalnică efigie a plagiatorismului de cea mai joasă speță, CNCD scoate de la naftalină o auto-sesizare aberantă contra Oliviei Steer și o judecă pe repede-înainte, pentru a muta atenția publică asupra „conspiraționiștilor” anti-vaccin.

Intervenția organului Miliției Gândirii vine la scurt timp după ce jurnalistei i-a fost cenzurat de către YouTube România un interviu cu profesorul Gheorghe Piperea, publicat de ActiveNews aici: Avocatul Gheorghe Piperea: EI TOȚI VOR FI RESPONSABILI. DE SCĂPAT, NU SCAPĂ! Interviu exclusiv de OLIVIA STEER, cenzurat pe YouTube

Posibil că nu le-a căzut bine mesajul? Cred și eu!

ACTUALIZARE: În urma numeroaselor mesaje de susținere primite de cunoscuta jurnalistă care ne face onoarea să publice și la ActiveNews, Olivia Steer a anunțat că va contesta decizia în instanță. Totodată, ea mulțumește tuturor pentru susținere (foto dreapta). Credem însă că este cazul unei solidarizări în fața acestui atac frontal la adresa libertății de exprimare. Este clar că se dorește punerea la zid a jurnalistei ca nimeni să nu mai aibă curajul să emită nici o părere contrară narațiunii oficiale. Diktatul fricii. Să nu-i lăsăm!

DIKTATUL CNCD

CNCD a devenit, iată, polimorf: milițian care pescuiește de pe Facebook declarații ale unor personalități anti-sistem, organ de cercetare și urmărire penală, adică procuror dar și judecător în același timp. Trei într-una, ca plicuțele de Ness Brassero la doi bani bucata. Ce mai urmează? Gâde de pripas?

Olivia Steer este acuzată, potrivit comunicatului sec și fără motivare emis astăzi de Consliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), că a produs „discriminare” printr-o simpla comparație făcută pe pagina ei de Facebook între Holocaust și situația persoanelor nevaccinate de azi dar și a uriașei cifre de vaccinați decedați sau cu reacții adverse grave, potrivit datelor oficiale VAERS - SUA și EudraVigilance - a Uniunii Europene sau VigiAcces, care arată deja că numărul celor afectați de vaccinurile insuficient testate potrivit normelor științifice internaționale a depășit cifra de 4.000.000 de victime (grafice oficiale mai jos). Și suntem, conform dorințelor OMS și ale subordonaților lor din statele aservite, doar la jumătatea campaniei. Se dorește, după cum am fost anunțați, ca numărul vaccinaților din România și din lume să ajungă la începutul verii la 70% și apoi, în baza planurilor enunțate, la 90% până la sfârșitul anului. Ne putem gândi, nu-i așa, că numărul victimelor se va dubla, de asemenea?!

Care a fost crima de gândire a Oliviei Steer, după mintea CNCD-iștilor: „Mesajul publicat de Moisescu Olivia Venturia (fostă Steer): „întrebarea serii: evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități, nu-i așa?” reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată.

S-a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 5.000 lei față de Moisescu Olivia Venturia.

Hotărâre adoptată cu unanimitate de voturi (7 voturi).” (din 9 - n.n.)

Totuși, de ce n-ar avea Olivia Steer dreptate când, dimpotrivă, ea dovedește sensibilitate și compasiune față de situația reclamată, și pe cine discriminează (când realitatea e tocmai invers, nevaccinații sunt discriminați) dacă chiar un Rabin spune același lucru:  Rabbi Alon Anava: Suntem într-un Holocaust! Că suntem controlați de psihopați malefici, o știm prea bine. Faptul că oamenii se supun, ei bine, asta e o pricină de îngrijorare!?

Și nu numai un Rabin, ci și oameni de știință israelieni care afirmă cu date precise că vaccinările au cauzat mai multe decese în Israel decât ar fi provocat coronavirusul în aceeași perioadă de timp. FRANCE SOIR i-a intervievat pe Dr. Hervé Seligmann și Ing. Haim Yativ,. care au afirmat că poporul evreu și nu numai el trăiește „UN NOU HOLOCAUST”.

Ordinul „Salvați-l pe Vasilică că ne face vaccinarea mică”

De amintit că personajele în cauză sunt numite politic și au rang de secretar de stat, cu reședințele, facturile la lumină și căldură, diurnele, limuzinele, asistentele și salariile speciale de rigoare plătite de români - majoritari nevaccinați -, iar președintele acestui mini-Minister al Adevărului, Csaba Asztalos Ferenț, provenit din UDMR; este bătut în cuie în scaunele CNCD de 20 de ani, ocupând fotoliul de președinte de 17 ani! 17 ani președinte, 20 de ani secretar de stat? Suntem în democrație sau în udemeristanie? S-au schimbat vreo 20 de guvernări de-atunci și trei președinți de stat și Asztalos tot lipit cu Țac-Pac a rămas, ca fidel recepționist și executant al ordinelor date pe fir scurt.

În acest caz, ordinul a fost: Salvați-l pe jagardeaua de Vasilică că ne face vaccinarea mică!

(Precizări pentru CNCD: nu am vrut să discriminez potăile ci m-am bazat pe descrierea din DEX ONLINE jagardeá (-éle), s. f. – ( Arg.) Om zăpăcit, aiurit. Origine necunoscută. Ar putea fi o combinație expresivă a lui javră cu jigodie, care au același sens. Sursa: DER (1958-1966) și jagardea sf [ At: BUL. FIL. V, 167 / Pl: ~ele / E: nct] ( Reg) 1 Cuvânt de ocară pentru un câine care latră fără rost. 2 ( Fig) Om care vorbește încontinuu. 3 ( Fig) Lichea. Sursa: MDA2 (2010) )

Presa mituită se alege cu un os de ros din „zona anti-vaccinistă” și uită (tot la ordin) de Vasilică care le face vacinarea mică.

DE CE OLIVIA STEER VA PUNE CU BOTUL PE LABE COLEGIUL CNCD

Olivia Steer va câștiga cu siguranță contestația în instanță a amenzii și judecății abuzive a servitorilor supuși ai sistemului de la CNCD - adevărații NEGAȚIONIȘTI AI HOLOCAUSTULUI, dintre care unul este în desfășurarea chiar acum. Și iată de ce:

Una dintre cele mai faimoase supraviețuitoare a Holocaustului, Vera Sharav, evreică americană născută în România, a susținut zilele trecute, la Bruxelles, un discurs terifiant în care a făcut o paralelă între exterminarea evreilor și măsurile restrictive ale momentului, din cauza pandemiei, transmite InPolitics. Sharav, care este de ani de zile o activistă neobosită pentru drepturile pacienților, în special copii, fondatoare a Alliance for Human Research Protection (AHRP), atrage atenția că tocmai cei care resping ideea unei asemenea comparații sunt, de fapt, adevărații negaționiști ai Holocaustului.”

Ea consideră că paralelele dintre Holocaust și ceea ce se întâmplă acum sunt foarte similare. Și mai mult decât atât, ea afirmă că cei ce vor să suprime vocile care relevă acesta adevăr sunt ADEVĂRAȚII NEO-NAZIȘTI: 

„Ca supraviețuitoare a Holocaustului, sunt îngrozită de cei care controlează narațiunea Holocaustului. Ei resping paralela între Holocaust și discriminarea actuală și recurg la edicte tot mai agresive și mai represive.

Acești ”justițiari” îi cenzurează și îi reduc la tăcere pe cei care vorbesc. Negând relevanța Holocaustului pentru represiunea actuală, tocmai „justițiarii” sunt cei care neagă Holocaustul. (...)

Prădătorii de astăzi folosesc frica și propaganda pentru a menține o stare de anxietate și neputință. Obiectivul — atunci și acum — este identic — de a condiționa oamenii să devină ascultători și să urmeze directive fără îndoială.

Atacul global asupra libertăților noastre și asupra dreptului nostru la autodeterminare este facilitat de folosirea medicinei ca armă. Atunci, ca și acum, sistemul medical a oferit o aparență de legitimitate crimelor medicale în masă. (...)

Astăzi, omenirea este amenințată de moștenitorii globali ai naziștilor. Adevăratul virus care continuă să infecteze acești prădători este Eugenia (teoria îmbunătățirii rasei umane prin genetică n.n.).

Obiectivul naziștilor din zilele noastre este reducerea populației globale. Oligarhii globali sunt hotărâți să obțină controlul absolut asupra resurselor lumii – naturale, financiare și umane.

Integral, cu două filmări din cadrul conferinței de la Bruxelles, AICI.

Citiți și Scrisoarea mai multor supraviețuitori ai holocaustului nazist, către Agenția Europeană a Medicamentului: Dacă în urmă cu 80 de ani evreii erau demonizați ca răspânditori de boli infecțioase, astăzi sunt cei nevaccinați

Supraviețuitoarea Holocaustului a mai făcut afirmații similare și cu alte ocazii. Iată, într-una dintre acestea pare să se refere chiar la amploaiații CNCD:

În calitate de funcționari publici, ei vorbesc despre un bine mai mare. Cine are autoritatea de a decide care este binele mai mare? ... Dacă indivizii sunt asupriți sau repuși la statutul de cetățeni de mâna a treia ... ce fel de societate este aceasta? Ne aflăm acum la poarta acestei societăți.”

Într-un interviu cu avocatul german dr. Reiner Fuellmich, doamna Vera Sharav acuză de-a dreptul: „Dictatura COVID... depășește ce a făcut Hitler!” Totuși, „Hitler viza doar Europa și Rusia, nu avea gânduri la nivel mondial”, a spus ea. Marea Resetare „este globală”.

„Lecția cruntă a Holocaustului este că ori de câte ori medicii își unesc forțele cu guvernul și se abat de la angajamentul lor personal, profesional, clinic de a nu face rău individului, medicina poate fi apoi pervertită dintr-o profesie umanitară vindecătoare într-un aparat criminal.”, mai spune avocata de la distanță a Oliviei Steer.

DATELE HOLOCAUSTULUI ÎN DESFĂȘURARE RECLAMAT DE VERA SHARAV ȘI OLIVIA STEER
 
Sursele graficelor: VAERS - pentru SUA; pentru Europa - VigiAcces și EudraVigilance unde aveți și trimiteri directe către vaccinurile „sigure și eficiente” (aproape 40.000 de decese în UE și peste 22.000 în SUA cu milioanele de reacții adverse, unele permenante, identificate în bazele de date semnalate):
 

IATĂ DATELE OFICIALE ALE VAERS ȘI EUDRA VIGILANCE PRIVIND MILIOANELE DE VICTIME ALE VACCINURILOR (DE PÂNĂ ACUM):