ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marele elefant din încăpere pe care nu-l vede nimeni e că statul își face singur rău atunci când exclude dezbaterea, confruntarea, când minte la scară largă și impune abuziv decizii nedemocratice.

Nu protestatarii erau "teroriștii", ci grupul infracțional organizat Guvern-Parlament-CE-OMS-Pfizer.

Nu presa alternativă era sursă de dezinformare, ci platformele oficiale sau private subordonate care MINȚEAU despre vaccin și efectele lui - și o fac până în ziua de azi.

Mie nu trebuia să-mi spună Simion sau Diplan să mă revolt, era de ajuns să-i ascult pe incompetenții și degenerații de Arafat, Cîțu, Iohannis, Rafila DIN SURSE OFICIALE ca să mă "radicalizez" ca fierul roșu. Sau să ascult prin spații neverosimile, precum supermarket, gara CFR, radio Trinitas etc îndemnul: poartă mască și informează-te din surse oficiale!

Făceam alergie la strategia pe față a guvernului, nu trebuia să consum nimic din "zone conspiraționiste".

Cine era de vină? Păi guvernul, nu opoziția sau extratereștrii.

Presupunând că de mâine nu va mai fi nici Internet, suspendăm toată presa independentă pentru "zădărnicirea combaterii..." , interzicem protestele și dizolvăm partidele de opoziție, toată greața și nesupunerea civică va fi aceeași, ba chiar triplată.

De ce? Pentru că ei o produc.

Ceaușescu n-a avut nevoie de "contra-propagandă" pe Internet ca să sfârșească la Târgoviște. De ce? Pentru că nimeni nu mai credea în el.

Trudeau se ducea la Kiev s-o facă pe apărătorul democrației la 2 luni după ce înăbușise violent protestele pașnice din țara lui.

Iohannis salvează Republica Moldova de pierderea ordinii constituționale după ce el și regimul lui au micționat pe constituție și au suspendat democrația în România.

Mai crede cineva în klownii cu cravată? Împăratu-i dezbrăcat.

Și e dezbrăcat pentru că el are astfel de apucături, nu pentru că i-au furat "putiniștii" sau "antivaxerii" hainele de pe el.

S-a dezbrăcat singur și consideră asta virtute, iar oricine nu crede ca el este dușman al poporului.

Fraților, deschideți ochii și înțelegeți realitatea în profunzime, nu vă lăsați manipulați din vorbe și "strategii"!

Ultima strategie "victorioasă" a guvernanților a fost aia a vaccinării cu ARNm - un holocaust cu efecte lente și tăcute.

Îi lăsăm pe aceiași "dibaci cârmaci" să ne croiască tot ei și alte strategii, musai naționale și musai de succes? Lustrație!

Înapoi la pluralism, la fundamentele democrației!

Nenea Iancu

PS: Cine a DEZBINAT populația în toți acești ani? Oare grupurile de pe Internet/din Piață sau locatarul de la Cotroceni, care ne-a împărțit periodic în "dragi români" și "dragi ciumați", "tineri frumoși și liberi" și "bătrâni știrbi", români "responsabili" și "teroriști", neuitând la nici o apariție publică să scrâșnească din dinți și să provoace controverse? 

Comentariu al cititorului ActiveNews Nenea Iancu la articolul Noua Strategie națională a MAI: Măsuri împotriva teoriei conspirației și a protestelor populației