ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 12 martie anul acesta, nervosul prim-ministru Cîțu ne-a făcut teroriști pe cei care îndrăzneam să avem opinii critice privind măsurile Guvernului (unele binișor aberante) de combatere a „pandemiei” Covid. Pe 20 aprilie el recidivează anunțând că „Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva campaniei de vaccinare”. Drept care, numărându-mă printre teroriștii cărora Cîțu le pusese gând rău, am sesizat CNCD - și am și scris c-o fac. Care CNCD a și format pe numele meu dosarul cu numărul 182/2021. Ulterior – unii urmându-mi exemplul, probabil – s-au mai adresat Consiliului încă 55 de persoane, fiind formate, firesc, tot atâtea dosare, toate conexate cu al meu. Așa că pe 23 luna asta d-l Cîțu va avea de răspuns pentru insultele sale în nu mai puțin de 56 de dosare.

*Ce voi face dacă voi vedea că vaccinarea va deveni inevitabilă, chiar cu ser având ca bază celule de fetuși umani? Ca de fiecare dată în asemenea situații, voi merge la Părintele duhovnic, și prin el voi primi cuvânt de la Dumnezeu Însuși.

*În 2011, deci pe când visa frumos că o să fie primită în UE, Turcia a primit ca pe teritoriul ei să fie semnată Convenția de la Istanbul; de la Constantinopol, deci, oraș cu o semnificație crucială pentru creștinism – mai ales aceea de fostă capitală a Ortodoxiei, ulterior Marii Schisme de la 1054. Pe scurt, deși prin titlu Occidentul european, inițiatorul tratatului, pretindea că nu mai știe cum „să prevină și să combată violența împotriva femeilor și a celei domestice”, numitul Occident a secretat prin acest tratat o altă otravă: ideologia de gen; fiecare individ să decidă dacă e bărbat, femeie sau orice monstruozitate („construct social”) îi trece prin cap; introducerea educație sexuale „la toate nivelele de educație” (deci inclusiv la grădiniță – iar lumea uită de unde vine oroarea aceasta, oficializată la un așa nivel); încurajarea homosexualității pe toate căile și prin toate mijloacele. Firește că guvernele occidentale au gândit Convenția nu pentru țările și societățile proprii, unde depravarea e înstăpânită deja de decenii, ci pentru țările și societățile din fostul bloc comunist, care, religioase și tradiționaliste, dovedeau (și dovedesc în continuare) rezistență la așa ceva. Firește, la fel, că liderii turci n-au avut nicio problemă să-și asocieze țara cu această rușine, știind că societatea lor musulmană n-o va implementa nicicând. Ce spun rezultă și din aceea că ei nici n-au ratificat Convenția. N-au ratificat-o, însă în urmă o lună s-au retras din ea ca țară semnatară. Iar președintele Erdogan a fost clar cu privire la propriile motive: Tratatul subminează valorile naționale și normalizează homosexualitatea. Ceea ce știa el desigur din capul locului, încă de la semnarea Conventiei, în urmă cu exact un deceniu, însă a contat pe promisiunile de atunci ale Occidentului european că țara va fi primită în UE. Dacă vesticii și turcii sunt chit în povestea asta murdară (și se vede că s-au meritat unii pe alții), țările foste comuniste din UE care au ratificat Convenția, mai ales ele, vor avea de tras cu comisarii UE. Doar jumătate dintre țările comuniste au ratificat Convenția, între ele, cum altfel, România, în 2016 – sub majoritatea PSD-istă a eroului martir Liviu Dragnea.

*Văd că toată lumea ia de bună cifra de aproape 5 milioane de români vaccinați, livrată de Guvern. Păi care-i diferența dintre cifrele privind infectările și decesele din cauză de Covid (neverificabile în vreun fel, știm bine, și recunoscute ca fiind false, chiar și parțial, de către acești mincinoși ordinari) și cifrele privind vaccinarea? A avut cineva acces la evidențele lor? S-a jurat Iohannis pe cele șapte case că-i adevărat? Cei care răspândim fără probe această cifră foarte mare nu înțelegem că devenim fără să vrem agenți pro-vaccinare ai Guvernului? Caniculă, caniculă, domnilor, dar ne lăsăm duși de nas, chiar așa, de niște maimuțe?