ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urma evenimentelor din ultima perioadă, drogurile au ajuns principalul subiect în opinia publică. Cu această ocazie, aș propune un test de depistare a consumatorilor de droguri în două locuri în care oamenii își petrec timpul liber.

Prin selecție aleatorie, să se meargă la câteva biserici sau mănăstiri și câteva cluburi sau evenimente (gen festivalul ghebos), iar persoane cu pregătire specifică să verifice cu un aparat drug test pe toți cei care ies din aceste locații.

Viol la Untold – organizatorii au știut de faptă, dar au preferat să tacă 

Cu rezultatul, care evident va fi unul negativ în rândul celor religioși, le-aș da peste ochi trompetelor progresiste, care blamează cu toate forțele tot ce încă mai aduce bun în educația și sufletul oamenilor și promovează o cultură mizerabilă ce dezumanizează tinerii și le pregătește subtil, sub pretextul protejării libertăților, o viitoare societate îmbibată total în destrăbălare, desfrânare și dependență de stupefiante și alcool.

Nu vă e, mă, rușine să vă legați de taberele creative și de consolidare a valorilor moral-creștine organizate pentru copii în mănăstiri?

Daniel Polifrone: Peste 3500 de tineri din întreaga lume adunați într-un singur loc, la Timișoara, la Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși - ITO 2023. Ați văzut vreun astfel de titlu în presă?

Nu vă e, mă, rușine să numărați crucile tip troiță de pe drumurile din România, simbolul jertfei lui Hristos pentru mântuirea omenirii?

Nu vă e, mă, rușine de voi când vă uitați în oglindă după accidentul din stațiunea 2 Mai, unde doi copii nevinovați au murit striviți de un drogat aflat la volan și alții se zbat între viață și moarte?

Nu vă e, mă, rușine să mai cereți legalizarea stupefiantelor în România după acest eveniment dramatic, care a distrus complet viața unor familii?

Știu, voi nu aveți rușine, sunteți niște lași, nu simțiți nici măcar compasiune. Voi aveți o agendă clar stabilită și o urmați cu strictețe.

Hienelor!