ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu merită să se numească medic cel ce nu cunoaște regimul deșeurilor biologice. Băi, neinstruiților, regimul este sever și are reguli stricte. Fiolele au fost legate de acte medicale invazive, s-au folosit în cabinete medicale, au fost contaminate cu sânge, doar înțepătura este invazivă și acul ia contact cu sângele pacientului chiar dacă e intramusculară sau chiar cutanată sau scarificare.

Pacienții înțepați puteau avea hepatită, HIV, rujeolă și orice boală contagioasă iar meterialul conținut în fiole a rămas ca resturi în acele fiole. După ce faci injecția pui mâna pe fiole și le arunci în recipientul de colectare.

Așa arată cutia corectă de depozitare (foto sus dr.) și de acolo nu mai iese, este treaba agentului care colectează aceste materiale biologice să distrugă conform protocolului aceste deșeuri.

Materialele biologice sunt periculoase, numai că neinstruiții continuă să susțină ideile lor despre conținutul din fiole, cum că vaccinul nu este periculos și de la vaccin ai numai efecte benefice, pozitive și nici unul rău.

Fiole atise de mănuși care au fost folosite la injecții nu sunt chiar inofensive, oricum nu sunt de expus copiilor care pun mâna pe ele și apoi bagă mâinile în guriță sau se pot tăia că-i sticlă. Cât de inconștient trebuie să pui în bradul de Crăciun astfel de deșeuri biologice și să inoculezi copilul cu idolul vaccin ca salvator al omenirii!

Deșeurile biologice sunt periculoase ca și cartușele. Trebuiesc numărate ca și cartușele și predate agentului de colectare autorizat, în cutii colectoare speciale.

În superbul vaccin din proteine și grăsimi, acest mititel injectabil, pot crește bacterii periculoase și Bradul acela de dozenbaum ar fi început să miroase, ca o cutie de conservă de pește goală și nespălată, ca un mititel împuțit, doar nu-i așa că nimeni nu a spălat fiecare fiolă de vaccin pe dinafară și dinăuntru, ca să nu pută până la anul nou!

Iată de ce deșeurile biologice trebuiesc să urmezu un regim strict și de medicină trebuie să se ocupe oameni instruiți.

Altfel vedem năstrușnicii din acestea și altele mai mari.

Citiți și Varujan Vosganian: Cine dansează hora în jurul lui „O, Dozenbaum!”. Octombrie 2021 e luna cu cele mai multe vaccinări Covid, dar și luna cu cele mai multe decese din disfuncții ale aparatului cardiovascular. Bizară coincidență!

 

Vedeți și Bradul psihiatric din deșeuri medicale nu a dispărut de pe pagina RO Vaccinare nici la două zile după amenda primită de la Garda de Mediu. În schimb a apărut „MOȘ CRĂCIUN” VACCINATORUL! Pe când o VEDETĂ PORNO?