ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Continuăm să prezentăm prelegeri de la deja celebra conferință a medicilor de la Palatul Parlamentului „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?”.

Citiți și Parlamentarii au participat la un act de Crimă împotriva propriului popor! Puteți oare încerca să reduceți efectele acestui dezastru? - Dr. Damian Baciu la Conferința Extraordinară C-19 de la Parlamentul României: ADEVĂRUL VĂ VA ELIBERA! 

Nota Redacției: Conferința a avut loc în sala partidului AUR doar pentru că această formațiune a avut amabilitatea să pună la dispoziție un spațiu pentru desfășurarea ei în Palatul Parlamentului. 

Astăzi, după doctorul Adrian Cacovean, publicăm discursul medicului Răzvan Constantinescu, plasat pe o Listă Neagră într-o carte coordonată de condamnatul penal din Iași Sorin Bocancea:

Transcriere înregistrare:

[Conspiraționiștii au ocupat Parlamentul]

Răzvan Constantinescu: Bună dimineața! Sînt uluit să văd laolaltă atît de mulți conspiraționiști în Palatul Parlamentului (aplauze). Am așa senzația că e prima și va rămîne și unica situație din istoria tinerei noastre democrații. Am și făcut, acum că sîntem aici, am scris că parlamentul a fost deja preluat de conspiraționiști. Fraților, am învins! Pompiliu, fă-te că lucrezi! Cei mai tineri nu știu la ce mă refer.

[Demascarea mascaradei în anul 2020]

Spunea Pompiliu, sugera așa, și eu trebuie să confirm cu modestie, vorba lui Adrian Năstase, că am fost primul care a dezosat resorturile așa-zis medicale, că nu erau medicale, ale acestei mascarade. Asta făcusem încă în februarie și alături de mine în spațiul public erau cei doi eroi ai neamului, întorc complimentul: Pompiliu, care făcea demonstrații video, mai mult așa, de tip matematic, asupra inadvertențelor care ar fi trebuit, pentru oameni cu gîndire critică neafectată să-i pună pe gînduri, să pună la îndoială ce aflau din zeci de direcții așa-zis oficiale. Și mai era Gheorghe Piperea. Această, să spunem așa, campanie, a culminat cu interviul din iunie, pentru care îi mulțumesc lui Pompiliu, în care timp de 2 ore analizam fiecare aspect al minciunii, începînd cu testele PCR și anticipam, că asta era abia în iunie 2020, că în curînd, deși la virusurile cu variabilitate antigenică mare nu se poate vaccin, deloc, anticipam că vor pretinde că vor face așa ceva. Și nu numai asta, dar ni-l vor și impune.

[Mă voi concentra pe efectele psihologice]

Astfel încît mi-am făcut un desfășurător de acest tip pentru prezentarea de astăzi. Numai că am constatat că mi-ar luat trei zile și Pompiliu, care la conferința de Est de la Iași, din 3 decembrie, cînd a vorbit, dar aia era moderată de mine, mi-a reproșat „am venit de la București și tu-mi acorzi doar 5 minute”, iată, el a fost mai generos, mi-a acordat 10 minute, și atunci am preferat să vorbesc pe scurt despre impactul, de data asta, pentru că la ceilalți vorbitori am văzut deja și urmează să vedem efectele dezastruoase ale așa-ziselor măsuri antipandemice din punct de vedere somatic, al sănătății fizice, deci am zis că ar fi oportun să mă refer la efectele psihologice dramatice și, mai este domnul Zăgrean din mediul universitar, ca să vedeți la nivelul elitelor lumii medicale cum astfel de atacuri de tip informațional pot anihila pregătirea de o viață a unui medic, morala medicală.

[Situația la UMF Iași]

Pentru că la UMF Iași, care este regina, cred, a universităților din România, sînt oameni perfect normali, ca și noi. Oameni cu empatie, oameni extraordinar de inteligenți. Dar care, iată, au putut fi doborîți, au putut fi anihilați, astfel încît eu am rămas singurul. Măcar trei dacă am fi fost. Cinci dacă am fi fost, nu ar fi reușit. Și nici în privința mea atacul ăsta din multiple părți nu ar fi dat roade. Nu. Am rămas singur, astfel încît de multe ori mi-am pus problema poate că totuși nu sînt întreg la minte. Deci sînt așa, singur.

Ce am observat în primele luni – că majoritatea aveau aceleași păreri ca și mine. Adică oameni care făceau cercetare științifică, oameni care analizau din punct de vedere logic, calm, date clinice, nu puteau fi păcăliți de circul care era în plină derulare. Însă încetul cu încetul s-au instalat două fenomene care le-a reprimat funcții cerebrale importante. Și primul fenomen a fost rușinea. Simțeau, simțeau așa o jenă pentru faptul că gîndesc cu propriul creier și că ideile lor se opun avalanșei de informații care erau congruente și aproape identice de multe ori.

[Frica inhibă funcțiile cognitive]

Dar mai mult de atît, a doua etapă, mai cumplită, a fost instalarea celui mai mare dușman pe care-l poate avea sănătatea mentală a omului, dar și cea fizică, și anume frica. În clipa în care se inoculează frica în creierul nostru, ea inhibă celelalte funcții cognitive. Inhibă logica și inhibă morala. Și această frică nu era neapărat față de potențialul pericol al unei boli necunoscute. Frica era să nu cumva să-și piardă locul de muncă, ceea ce este complet absurd. În sistemul de stat nu poate fi dat nimeni afară. A, poate fi determinat să-și ia singur tălpășița. Adică să-l ostracizeze zilnic pînă își ia omul ăla cîmpii. Asta s-a întîmplat în cazul meu, numai că au greșit ținta. Pentru că această frică era generată de faptul că politicul începea din ce în ce să se amestece în mediul academic.

[Șefii au primit ordine precise]

Adică șefii noștri primeau ordine precise, așa cum guvernanții noștri au primit ordine precise. Așa cum comandantul acțiunii a primit ordine precise, ceea ce a generat acel odios protocol specific din martie 2020 care avea ca principale puncte de distrugere a oricărei logici: 1. Interzicerea necropsiilor. 2. Obligarea medicilor de a face fals în acte publice, de a scrie în certificatele de deces, la pacienți care aveau așa-zise teste… Noi nu știam ce testăm, dar ei aveau teste. Nici acuma nu știm ce testăm, de fapt… să pună ca diagnostic de deces covid.

[Acțiuni disciplinare împotriva sa]

Bun. Timp de un an nu mi-a zis nimeni nimic, deși eu publicam peste tot lucruri menite, că asta era în mintea mea, să reușesc să atenuez starea de frică a populației. Să-i încurajez să poată depăși cît se poate această perioadă care sigur urma să aibă și un sfîrșit. Numai că vă atrag atenția că sfîrșitul nu este deja marcat, deși ei au anunțat că pandemia s-a încheiat. Pentru că oprobiul asupra celor ca noi continuă. Eu, bunăoară, am fost sancționat acum 3 săptămîni cu vot de blam de către Colegiul Medicilor Iași pentru acel interviu. Deci pentru interviu. Acolo nu făceam nici pornografie, nu instigam la violență, nu era nici un motiv. Era doar o opinie, culmea, care în timp, următorii 2-3 ani s-a și confirmat. Inclusiv porcăria asta cu otrava cumpărată pe bani grei și răspîndită prin constrîngere.

Vedeți Marius Mioc: Cum a fost pedepsit medicul Răzvan Constantinescu de Colegiul Medicilor. DOCUMENTE / VIDEO cu Pompiliu Diplan

Și acum am primit la UMF-ul din Iași, deci timp de un an n-am avut nimic, doar Colegiul Medicilor mă ancheta. Conflictul s-a declanșat în clipa în care, fapt unic în România… au mai fost tentative și au mai fost lucruri asemănătoare, dar ceea ce a făcut rectorul Scripcariu al UMF-ului din Iași a rămas unicat: a interzis participarea la examene, netam-nesam, a cadrelor didactice care nu aveau test, nu aveau vaccin sau nu trecuse prin boală în intervalul ăla tîmpit al lor de 3 luni de zile. Și în clipa în care eu mi-am manifestat public dezaprobarea față de o asemenea decizie, care era deschis discriminatorie… La urma urmei autonomia universitară îți dă dreptul să iei tot felul de decizii pe care angajații trebuie să le respecte. Cu o singură condiție: să nu exceadă cadrului legal. Or, nicăieri în lege nu scria că un om ca să-și facă datoria trebuie să fie testat pentru nu știu ce, sau să fie vaccinat, auzi tu?, pentru… experimental. Și din clipa aia au urmat multiple cercetări disciplinare care s-au soldat cu sancțiuni din ce în ce mai grave. Am ajuns la ultima, era desfacerea contractului de muncă. Și asta a fost perioada în care mi-am dat seama de impactul psihologic cumplit al acestei mascarade. Pentru că a transformat oameni de lîngă mine pe care-i cunoșteam de 20-30 de ani. Care mă băteau pe umăr, care-mi spuneau că sînt alături, că mă susțin, că am dreptate, să nu mă opresc, sînt singura voce. Iar în plen, cum stăteam aici la masa rotundă, mă înfierau cu mînie proletară. Ridicau mîna că am denigrat universitatea prin atitudinea mea. Că am făcut de rîs meseria de medic, meseria de dascăl. Aceeași oameni.

[Iertarea trebuie cerută public. Nevoia recăpătării suveranității]

Și care acum așa ca, să spunem, tendință de încheiere optimistă, cînd mă întîlnesc cu ei îmi zîmbesc spășiți. Privirea lor îmi spune „iartă-mă”, dar această iertare trebuie să fie publică, nu în particular. De asta eu insist să avem mare grijă (neînțelegibil) victime. Victime ale lipsei de educație în familie, care nu le-a dezvoltat gîndirea critică, nu le-a dezvoltat caracterul, victime ale școlii care nu a făcut lucrul ăsta. Și am toată înțelegerea și compasiunea. Dar este în mod cert pentru sănătatea societății și insist în fiecare ocazie lucrul ăsta: este absolut obligatoriu ca cei care au indus aceste lucruri să fie pedepsiți aspru, exemplar. Așa ceva să nu se mai întîmple vreodată. Să moară pacienți, să plîng cu ei la telefon pentru că nu puteau ajunge la spital și trebuia să le explic prin telefon cum arată pastilele pe care mă gîndeam eu că ar trebui să le ia. Au fost vremuri cumplite. Și în timpul ăsta eram anchetat. Sigur, am spus recent asta, nu vor fi pedepsiți pînă cînd noi nu ne vom recăpăta suveranitatea. La starea actuală de fapt, cînd decidenții noștri sînt la cheremul unor structuri suprastatale, cînd decizia nu mai este la nivelul guvernului României sau a parlamentului României, deocamdată nu se poate face nimic. Dar noi trebuie să menținem ideea asta în viață. Și închei. Mulțumesc, Pompiliu. Închei într-o notă umoristică. Această întîlnire pentru mine a avut două surprize legate între ele: O surpriză a fost locul din dreapta al domnului Muncaciu, altă surpriză a fost afișul din spate [afiș cu partidul AUR, în sala de ședințe a acestuia fiind organizată conferința]. Și acum, gîndindu-mă că eu acum trei luni spuneam cam aceleași lucruri cu afișul „Coaliția pentru Națiune” [partid politic pe care domnul Răzvan Constantinescu a încercat să-l organizeze, dar a renunțat], este normal să fiu considerat traseist politic. Mulțumesc foarte mult (aplauze).

De la conferința medicilor la Palatul Parlamentului: „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?” (linc) am prezentat deja cuvîntările Oanei Maria Secară și Ancăi Nițulescu:
Dr. Oana Secară: Tehnologia ARN mesager – dezastru în prevenție și crimă perfectă (video)
Dr. Anca Nițulescu, Palatul Parlamentului, 10 feb 2023: „E vorba de o dezinformare medicală la nivel instituționalizat” (video)

Vedeți și Petiție pentru demisia doctorului Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor din România. SEMNAȚI AICI!