ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Să zicem că o jucătoare de tenis care s-a născut fară un talent deosebit, cu un fizic nu tocmai potrivit acestui sport, însă cu o ambiție ce compensa lipsurile, sau surplusurile fizice, ajunge după foarte multe sacrificii, ani de osteneală și printr-un concurs de împrejurări favorabil, prima în clasamentul ATP.

Să zicem că această jucătoare de tenis fie din dorința de a nu risca participarea la turneele ce-i asigurau punctele necesare mentinerii în top 10, chiar și fără să câștige, fie din convingerea că e mai deșteaptă decât cel care a elaborat vaccinul anti covid 19, profesori universitari în microbiologie, deținători ai premiului Nobel, se „vaccinează!

Ba mai mult, îndeamnă pe toată lumea să o facă! (de neiertat!)

Să zicem că din momentul acela accidentările se țin lanț și coboară vertiginos din vârful clasamentului, pentru care a renunțat la feminitate, soț, copii, viață!

Să zicem că simte tot timpul o oboseală cronică, care o face să abandoneze meciuri abia începute și acest sindrom, numit fatigue, îi explică cineva că trebuie să aibe o cauză sanguină! Adică sângele dintr-un motiv necunoscut DAR SIGUR NU DIN CAUZA „VACCINULUI” nu-și mai face treaba cum trebuie (prea gros? modificat?) adică nu mai transportă ce trebuie să transporte (printre care și oxigenul) în cantitățile necesare în fiecare celulă a mușchilor ei lucrați!

Ce ar trebui să facă această jucătoare ca să poată continua cu sportul, pentru care a renunțat la toate?

Asta a și făcut !

În deplină cunoștiință de cauză!

Dar nu ar fi ea dacă nu s-ar încăpățâna să dea vina …pe alții!

Ioan Sperling