ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cititoarea ActiveNews ENYA ne-a oferit un nou comentariu pertinent la articolul nostru TIME TO PAY. TIC, TAC. Cristina Isabela: Cîțu și Arafat sunt „pe țeavă”. Vine și rândul „cioclilor apocaliptici”... Nimic nu rămâne neplătit pe lumea asta! :

„Mai, fratilor, m-a strafulgerat ceva!!! Daca impostorul asta nu a fost seful DSU (uzurpare de calitati oficiale), ar fi imposibil sa-si fi manifestat impostura inclusiv in alte acte, si anume in cele de studii? Stiti cazul binecunoscut al liceanului de la Sanatate, deci nu e imposibil sa existe la varf si alti impostori!

Ar fi magnific daca dna Mona Petrut ar cere in instanta la Alba Iulia pe 9 mai ca arafat sa demonstreze ca a obtinut licenta de medic (sau echivalarea studiilor de atunci cu licenta post ‘90) la "Institutul de Medicina si Farmacie” din Cluj Napoca unde spune ca a absolvit!

M-am uitat pe net si am gasit 4 surse:

1. Wikipedia, unde NU scrie anii intre care a studiat, ci doar atat:

Alma Mater – Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures

Profesie – medic anestezist

2. CV-ul lui de pe site-ul MAI unde la fel nu sunt specificati anii intre care a studiat medicina:

https://www.mai.gov.ro/wp-content/uploads/2021/10/CV-Raed-Arafat-Romana-2021.pdf

Scrie doar atat:

Diploma – doctor-medic 1989

Institutul de Medicina si Farmacie Cluj Napoca Romania

3. Site-ul AFP verificat. Dar site-ul asta mincinos l-a scos cu licenta si pe voiculescu, desi liceanul NU are diploma de licenta, deci este o sursa impostoare si necredibila!

https://verificat.afp.com/seful-departamentului-pentru-situatii-de-urgenta-are-drept-de-practica-si-apare-registrul-0

”„A absolvit Facultatea de Medicină, cu o specializare în medicină generală, în 1989”, potrivit unui e-mail trimis de universitate la 19 ianuarie 2021 către AFP.”

Nota mea: Absolvirea unei facultati atesta doar ca ai trecut prin acea facultate, ai asistat la cursuri, laboratoare, seminarii etc si ai promovat examenele semestriale si anuale, dar atat. LICENTA este un examen general separat, se obtine numai dupa ce ai absolvit facultatea si atesta specializarea/titlul si domeniul in care esti specializat. Orice licentiat este obligatoriu un absolvent de facultate, dar un absolvent de facultate nu inseamna neaparat ca este si licentiat (pana nu dovedeste cu diploma de licenta) si prin urmare NU POATE PROFESA CA SPECIALIST pentru ca nu are calificarea si dreptul de a profesa care sunt atestate doar prin diploma de licenta! Asadar, sa arate diploma care atesta specializarea (diploma de stat/diploma de licenta/diploma de medic specialist)

4. In Registrul CMR, scrie negru pe alb ca Raed Arafat nu are drept de practica! De ce?

DAR A AVUT VREODATA?

https://regmed.cmr.ro/registrul-medicilor

Rog deontologii lui peste prajit (serca&CO) sa-i solicite lui arafat nu azi, ci ieri dovezile in care sa apara clar:

1. PERIOADA STUDIILOR/ANII EXACTI DE STUDII – care nu sunt de gasit pe nici un site

2. Daca a finalizat acele studii, in ce an si cu ce tip de diploma

3. Daca dupa absolvirea Institutului a obtinut SI certificat de medic specialist sau licenta de medic specialist (dar nu certificat de studii, care sa ateste doar absolvirea, ci certificat de medic specialist!) - sa dovedeasca cu insasi diploma in original si nu cu vreo adeverinta prin care sa se reia circul voiculescu de la capat!

4. Dovada din Registrul Arhivei "Institutului de Medicina si Farmacie” dinainte de 1990 cu semnatura lui arafat la ridicarea diplomei.

De ce? Pentru a impiedica aratarea unei diplome falsificate peste noapte sau cu ceva ani in urma, daca aceasta a fost sau urmeaza sa fie falsificata.

Fiecare licentiat stie ca atunci cand si-a ridicat diploma de licenta de la registratura a trebuit sa semneze intr-un registru al anului respectiv. Daca o diploma si un act le mai poti falsifica (cum e spre exemplu certificatul de nastere al lui obama), e mai greu (de fapt imposibil) sa adaugi ACUM pe o foaia din acel Registru cu mai multe nume ale licentiatilor, care au acolo numere de ordine, un nume falsificat.

Deci, sa ni se demonstreze si cu diploma in original, dar si cu dovada din arhiva facultatii cu numarul lui de ordine si semnatura din ziua in care se presupune ca si-a ridicat diploma de stat cu titlul si domeniul specializarii/diploma de licenta. 

In CV-ul lui scrie (dau citatul exact cu greselile de acolo):

"In timpul rezidentiatului de ATI, activitatea privind infintarea si dezvoltarea serviciului de uergenta prespitaliceasca a fost voluntara si neremunerata.”

De ce??? De ce ar fi fost voluntara si neremunerata????

(ASTA mi-a ridicat mie cele mai mari semne de intrebare!)

Poate pentru ca nu avea toate diplomele necesare? Poate ca ma insel, dar e obligat sa arate lumii actele sale de studii obtinute la "Institutul de Medicina si Farmacie” Cluj-Napoca inainte de 1990! Poporul roman are dreptul sa stie care sunt studiile reale ale acestui individ ce a introdus OBLIGATORIU PROTOCOALELE MORTII IN SPITALELE ROMANESTI INTRE 2020-2022!

Daca a mintit o tara intreaga in legatura cu DSU, de ce n-ar fi mintit si cu studiile? Vrem dovezi!”