ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Serialul aflat în plină desfășurare în presă, care a scos la iveală cel mai teribil plagiat de doctorat, săvîrșit nu de un profesor oarecare, ci de însuși rectorul Universității „Ovidius” din Constanța, Dan Marcel Iliescu, ar fi trebuit încă de la primele episoade să ducă la destituirea acestuia. Cu atît mai mult, cu cît ultimele episoade au dovedit și obținerea titlului de conferențiar tot prin metode necinstite.

Stau dovadă articolele ce pot fi consultate la următoarele adrese de Internet:

-https://www.cotidianul.ro/dan-marcel-iliescu-rectorul-universitatii-ovidius-plagiator-de-doctorat/

-https://www.cotidianul.ro/plagiat-incredibil-al-rectorului-iliescu-de-la-universitatea-ovidius-partea-a-ii-a/

-https://www.cotidianul.ro/cel-mai-teribil-plagiat-din-invatamint-rectorul-dan-iliescu-de-la-ovidius-iii/

-https://www.cotidianul.ro/rectorul-dan-iliescu-marele-plagiator-pe-care-colegii-l-au-facut-praf-ep-5/

-https://www.activenews.ro/opinii/Ion-Spanu-Cine-il-tine-pe-Dan-Marcel-Iliescu-Inca-o-lovitura-pentru-rectorul-plagiator-a-fraudat-si-concursul-de-%E2%80%9Econferentiar-I-175165

-https://www.activenews.ro/opinii/Ion-Spanu-Caz-patologic-Dan-Marcel-Iliescu-rectorul-plagiator-a-fraudat-si-concursul-de-%E2%80%9Econferentiar-II-175326

Din păcate, pentru că între timp a apărut dosarul de plagiat al Primului ministru Nicolae Ciucă, scos la iveală de Emilia Șercan, atît CNATDCU, cît și ministerul Educației și-au băgat capul la cutie, evitînd cuvîntul „plagiat” pentru a nu-i crea emoții Premierului-plagiator. Astfel, toate sesizările trimise la CNATDCU, inclusiv a noastră, au primit un răspuns-șablon, absolut imbecil, care arată că oamenilor le este frică să ia taurul de coarne:

 

 

După cum se vede, funcționarii de la CNATDCU ne cereau datele noastre personale, deși este vorba despre articole de presă, iar identitatea noastră este binecunoscută, în loc să observe că aveau în acele articole absolut toate informațiile pe care ni le cereau despre teza plagiată și despre sursele din care rectorul Dan Marcel Iliescu a copiat zeci de pagini!

Așa cum ne-au informat cercetătorii de la „Constanța Academică”, și alte persoane au sesizat CNATDCU, primind absolut același răspuns, nefiind modificată nici măcar o virgulă!

Facem aici un ultim apel către Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, ca în aceste luni de vacanță să ceară aparatului din minister să verifice informațiile publicate de noi și să taie nodul gordian, făcînd toate demersurile legale pentru înlăturarea impostorului Dan Marcel Iliescu din funcția de rector al Universității „Ovidius” (mai ales că are și probleme de integritate)!

Sigur că un astfel de personaj pestilențial nu are ce căuta în învățămînt la nici un nivel, însă dacă noul an școlar îl va prinde din nou în funcție, înseamnă că și ministerul Educației este complicele lui Dan Marcel Iliescu.

Ion Spânu

Parteneriat TopSecret Craiova