ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aproape toată România (adică „idioții Europei”, apud presa germană) a intrat în verde, inclusiv Bucureștiul.

Asta în timp ce ultra-înțepatul Occident e în COLAPS. Este limpede că diferența de decese vine dintr-un sistem sanitar retardat, în care zeci de bolnavi ard de vii în multe spitale mizerabile, pline de pioceanic, klepsiella și stafilococi, și unde ATI-urile au devenit antecamere ale morții (avem cel mai mare procent de morți din Europa).

La dezastrul sanitar se adaugă distrugerea moralului prin mass media (cea mai mare operațiune psy ops din istoria umanității) și lipsa totală de antivirale, suplinită de piața neagră.

De doi ani avem o guvernare CRIMINALĂ, care permite unui psihopat ca Arafat și rujatului de Gheorghiță să calce pe cadavrele băgate în pungi negre. 

Chiar dacă suntem considerați idioți, ne punem întrebarea firească: De ce ne forțați, prin nazipass, să ne vaccinăm, când este evident faptul că terapia genică este total ratată? E suspect.
Cred că majoritatea prietenilor mei cunosc răspunsurile, că sunt mai multe.

Important, de fapt esențial este un lucru: REZISTAȚI!
NU CEDAȚI ȘANTAJULUI!

E foarte bine că reprezentanții cultelor au cerut ca slujbele religioase să nu fie grevate de certificat.
Aștept însă de la Sf. Sinod, ca un credincios al Bisericii, să se poziționeze clar în ceea ce privește condiționarea locului de muncă al creștinilor de nazipass, alături de zecile de semnatari ai scrisorii deschise adresate ierarhiei BOR.
Doamne ajută!
 
Nota Redacției: Regizorul Iulian Capsali a fost blocat pentru 30 de zile de cenzorii Facebook pe profilul personal, dar mai poate fi citit pe pagina personală sau pe contul de publicist ActiveNews