ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi, începând cu 10:30, lumea se adună la Cotroceni! Este o primă reacție spontană împotriva unui președinte care respinge un întreg popor la ordinul OMS.

OMS, condusă de Tedros Adhanom, fost membru de vârf al Partidului Comunist din Etiopia, trimite la București o delegație care pune presiune maximă pe vaccinare obligatorie și introducerea de restricții draconice. În aceeași zi, Klaus Iohannis își face apariția și anunță de astăzi restricții foarte dure. Posibil să declare starea de urgență.

Oamenii se vor aduna din nou la Cotroceni, începând cu ora 10:30, într-un protest spontan, ca urmare a acestor declarații. În paralel, dictatura lucrează pe mai multe fronturi pe plan legislativ. Avem proiectul de lege 393 (prevede Certificatul „Verde” si puteri sporite pentru Arafat) care trebuie să ajungă la vot în Camera Deputaților, cameră decizională. Mai nou, însă, avem un nou proiect de lege 454 (vaccinare obligatorie pentru cadrele medicale) care ajunge cel mai probabil astăzi la votul Senatului, dacă trece pe repede înainte de comisii. Proiectul 454 este practic „o bucată” din proiectul de lege 393.  Senatul nu este nici în acest caz cameră decizională, proiectul 454, urmând să ajungă și el la Camera Deputaților. Avalanșa aceasta este menită a crea derută și lărgi atacul împotriva Libertății pe mai multe fronturi. 

Klaus Iohannis vorbește de situația extrem de gravă din România, dar până mai ieri râdea cu gura până la urechi la un congres care a adunat 5000 de oameni într-un spațiu închis. Singura măsură „genială” a puterii constă în vaccinarea obligatorie, dar absolut nimeni nu s-a preocupat de creșterea imunizării naturale a oamenilor prin subvenționarea diverselor tipuri de vitamine, căci este clar că, în sezonul rece, lumea oricum răcește, oricum se îmbolnăvește. Nimeni nu s-a preocupat de achiziționarea de medicamente eficiente sau de tratamentul cu anticorpi monoclonali la care toți cei aflați în nevoie să aibă un acces facil. Desigur, toate acestea costă, dar importul a zeci de milioane de doze de „vaccin” Covid care stau să expire nu a costat? Ce costă mai mult, închiderea economiei sau prevenția și tratamentul cu adevărat eficient? Care este interesul real, sănătatea oamenilor sau implementarea dictaturii OMS? Este vorba aici despre grija față de popor sau de fapt despre controlul și falimentarea lui? 

Vestea proastă (vorba unui prieten) pentru politrucii de la OMS și din țară este că din ce în ce mai multi oameni, inclusiv dintre cei care s-au vaccinat, își dau seama de ipocrizia lor. Dictatura nu a salvat niciodată pe nimeni de nimic și nici nu va salva. Avem exclusiv o singură variantă: Libertatea!