ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acum trei ani de zile am fost pocniți în față de un val uriaș de schimbări care ne-au mutilat viața. Și au normalizat Anormalitatea.

Poate cea mai scandaloasă dintre ele este că liderii NU SE MAI ASCUND.

Ne anunță fără fereală, cu subiect, predicat și cinism, ce potlogării pun la cale, cum ne vor nenoroci ele. Și cum ni se vor aplica nouă cu anasâna. Desigur, pentru binele nostru.

Exemplele sunt puzderie. Emilian Imbri ne anunța în vara lui 2020: „E vremea dictaturii medicale!”

Și dictatură medicală a fost.

În martie anul acesta, Joe Biden anunța că, din cauza Războiului din Ucraina o să vină Foametea.

Și Foametea a venit.

La sfârșitul lui august, ministrul de Externe al Germaniei, anunța, nici mai mult, nici mai puțin, decât Sfârșitul Democrației.

Și Democrația, moartă de multișor, a fost îngropată pentru că puțea.

Nu e locul, nici momentul să lungesc pomelnicul de exemple cu buzduganele pe care Zmeii și-au făcut un obicei din a le arunca înainte, pentru a ne obișnui cu ideea nenorocirilor care ne așteaptă.

Dacă există o parte bună a acestui flagel este că suntem avertizați despre ce ni se pregătește.

Partea proastă este că sunt atât de multe aceste avertismente încât ziariștii independenți nu mai prididesc să le scoată la lumină.

Iată, de pildă, ce a dezgropat recent Izabella Kaminska, de la Blind Spot:

O analiză publicată de Departamentul de Cercetări al Deutsche Bank încă din noiembrie 2020, care afirmă necesitatea instituirii unei Eco-Dictaturi.

Textul, având titlul „Ce trebuie să construim? – Conceptul 19” vorbește despre sacrificiile care TREBUIE impuse populației pentru a se atinge obiectivul „Neutralității Climatice” (adică emisii Net Zero) până în 2050.

Seamănă mai mult cu un document propagandistic de partid decât cu o analiză științifică, dar și cu asta ne-am obișnuit.

Iată câteva fragmente halucinante:

„Impactul actualei politici climatice asupra vieții cotidiene a oamenilor este încă prea abstract și acceptabil (!) pentru multe gospodării. Politica climatică vine sub forma unor taxe și prețuri mai mari la energie, ceea ce face ca încălzirea și mobilitatea să fie mai scumpe.

„Unele țări au stabilit plafoane minime de eficiență energetică în construcții sau reguli similare în alte domenii. Totuși, politicile climatice nu condiționează viețile noastre. Luăm decizii cheie -  cum ar fi dacă călătorim sau nu, cât călătorim și cu ce mijloace de transport, dacă locuim într-o casă mare sau într-un apartament mic și cum ne încălzim locuința, câte aparate electrocasnice deținem și cât de mult le folosim, sau câtă carne sau fructe exotice consumăm. Aceste decizii tind să fie luate pe baza veniturilor noastre, nu din motive climatice.

„Dacă dorim să atingem neutralitatea climatică, TREBUIE (s.m.A.P.) să ne schimbăm comportamentul în toate aceste domenii de viață. Din simplul motiv că NU există încă tehnologii adecvate și eficiente care să ne permită menținerea nivelului actual de trai într-un mod care să fie neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon.

„Aceasta înseamnă că prețul carbonului va trebui să crească considerabil pentru a-i impulsiona pe oameni să-și schimbe comportamentul.

„O altă opțiune (sau poate una complementară) constă în a înăspri considerabil legile de reglementare. Știu că «eco-dictatură»  este un termen care nu sună bine. Dar trebuie să ne punem întrebarea dacă și în ce măsură suntem gata să acceptăm un fel de eco-dictatură (sub forma unei legi de reglementare) pentru a ne îndrepta spre neutralitatea climatică.”

Rezumăm:

-       Actualul nivel de trai occidental NU poate fi menținut;

-       Vor fi afectate TOATE domeniile vieții;

-       Fiecare aspect al vieții va fi reglementat în amănunt;

-       Gradul de civilizație se va reduce dramatic: locuințe mai mici, mai reci și mai întunecoase; gospodărie mai grea (spălat de mână, mătură etc.); mobilitate redusă (adio vacanțe); alimentație inferioară (adio carne, banane și portocale).

-       Produsele care au o amprentă de carbon (adică toate) se vor scumpi masiv, ceea ce înseamnă o nouă lovitură dat nivelului de trai;

-       Măsurile coercitive („eco-dictatura”) vor sugruma orice tentativă de a scăpa de teroarea de stat prin diversele forme de autonomie : terenuri agricole, mini-ferme, microproducție, troc etc.

TOATE aceste aspecte, în legătură cu care am fost avertizați încă de la sfârșitul lui 1990, încep să devină REALITATE.

Iar ritmul de aplicare devine tot mai rapid.

CONCLUZIE:

Omul Nou, Homo Eco-Climaticus, va semăna mai degrabă cu un Iobag. Legat de glie și dependent total de Feudalul său.

Așa se va împlini și avertismentul suprem: „Nu vei mai avea nimic și vei fi fericit”.