ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Cei ce practică hipnotismul, yoga, ocultismul, spiritismul, magia albă, magia neagră și orice exerciții transcendentale, ne-creștine, se canonisesc ca și vrăjitorii, fiind opriți de la Sfânta împărtășanie până la 10-20 de ani, ca și ucigașii (vezi Sfîntul Vasile cel Mare, 65,72).”

Arhimandrit Ioanichie Bălan, Rânduiala Sfintei Spovedanii și a Sfintei Împărtășanii - Cu o prefață de IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, Editura Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, Iași, 1993

„Cu speranța că acest îndreptar de spovedanie va fi de un real folos credincioșilor noștri de diferite vârste, binecuvântăm publicarea lui, rugând pe Hristos - Domnul să dăruiască bucuria învierii Sale celor ce prin credință puternică, căință sinceră și dragoste fierbinte dobândesc de la El iertarea păcatelor spre viață adevărată și sfântă.” -

† DANIEL Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, Iași, 21 noiembrie 1992

Fugind de răspunsurile concrete pe care le datora după dezvăluirile făcute de colaboratoarea noastră, Anca Iuliana Apostol, și consultanta acesteia în „mindfulness”, senatorul Claudiu Riceard Târziu a ales ca tehnică de maskirovka destul de ieftină să anunțe, tam-nisam, că i-a venit ideea unui nou Referendum pentru familie în același timp cu unul pentru protejarea plăților cu numerar, bani gheață. Un fel de shaormă-cu-de-toate. Oricine știe că nu pot fi combinate două subiecte distincte la un Referendum dar pentru demagogie cu mult fum și populism cât cuprinde dă bine. În plus, pentru a proteja tranzacțiile cu bani gheață nu e nevoie de nici un Referendum. E suficientă o inițiativă legislativă. De aceea s-au inventat parlamentarii, nu numai ca să vorbească, deși definiția cuvântului ar trebui să spună tot: vorbim, vorbim și mai vorbim din nou după alegeri. În trei ani de parlamentarism nu i-au venit aceste idei mărețe ci fix acum, când ar trebui să răspundă la întrebarea DE CE ȘI-A PUS PROPRIA FIICĂ (FOTO SUS) în poziția Lotus cu mâinile în postura Gyan Mudra (Padmasana), pe post de reclamă la cursurile de Mindfulness ale Asociației Rost, senatorul ONG-ist se folosește de trucuri și diversiuni răsuflate. Hai, dacă la Referendumul propus adaugă și interzicerea actelor biometrice, inclusiv cele dorite pentru românii din străinătate - propunere a partidului lui Dacian Cioloș, REPER; pentru care tocmai a votat cu DA și Claudiu Târziu - promitem să-l susținem și noi. Până atunci, însă, colaboratoarea noastră și opinia publică pe care pretinde că o reperzintă îl așteaptă cu câteva explicații:

Dintre toate modurile în care ați fi putut să reacționați la articolul Meditația Mindfulness s-a mutat de la Cioloș la Casa cu Rost a lui Târziu de la AUR, l-ați ales pe cel mai puțin demn. Ați ales să vă victimizați, concomitent cu înșiruirea meritelor personale și menționarea (smerită) a referințelor excepționale, dar ați omis esențialul: niște explicații punctuale legate de tehnicile de sorginte budistă practicate la Casa cu Rost. Referirile la activitatea dumneavoastră publicistică și trimiterile la mari duhovnici - care de altfel condamnă cu toții amestecul yoga cu creștinismul - nu țin loc de explicații concrete legate de utilizarea tehnicilor respective.

Din reacția dumneavoastră (care este o laudă de sine de la un cap la altul, fără legătură cu subiectul) am reținut afirmația conform căreia modele vă sunt sfinții; asta probabil dacă guru Vikas Malkani - mentorul doamnei Ilieș și autorul cărții Tantra Demystified - a fost între timp canonizat, deoarece printre sfinții pe care îi cunoaștem n-am văzut niciunul în pozițiile LOTUS, Mudra NAMASTE, Mudra GYAN, sau vechea postură yoghină VRKSASANA - toate prezente pe site-ul Casei cu Rost (dacă nu au fost șterse între timp). Sfinții închisorilor - la care, de asemenea, faceți trimitere - or fi uzat în temnițele comuniste de pozițiile respective pentru a-și ușura suferințele? Ne îndoim profund!

După cum știm, marii duhovnici îndeamnă la rugăciune, pocăință, iertare, spovedanie etc., pentru dobândirea păcii sufletești.

Duhovnicul dumneavoastră - despre care spuneți că se află sub ascultarea Patriarhului Daniel - vă recomandă meditația mindfulness„pentru regăsirea echilibrului personal”?

Care sunt (punctual) „interpretările eronate” și „confuziile voite” din textul apărut în ActiveNews, pe care îl considerați „încâlcit”? Ce anume vi se pare greu de înțeles? Vă putem ajuta.

Spre știința dumneavoastră: autorul articolului nu este cel pe care-l suspectați și acuzați de vechi antipatii personale și de motivații politice, altfel complet inexistente. Singura implicație politică este faptul că rătăcirea dumneavoastră în hățișurile dezvoltării personale prin practici budiste se răsfrânge dezavantajos, din păcate, asupra formațiunii politice pe care o reprezentați.

Cu puțin timp în urmă ați primit semnale de la puternice organizații creștin-ortodoxe, cu reprezentare națională, organizații ai căror membri sunt, în cea mai mare parte, votanți și simpatizanți AUR; ați considerat, însă, că puteți trata cu condescendență acele semnale și că vă aflați în poziția de a putea sfida electoratul creștin-ortodox al AUR. V-ați înșelat, domnule senator!

Nu vă iluzionați, nu v-a acuzat nimeni că ați fi „prea ortodox” (după cum vă flatați singur pe la sfârșitul postării de pe pagina dumneravoastră de FB). Dimpotrivă!

Ceea ce vi se reproșează este ghiveciul sincretist pe care îl promovați, generând confuzie în rândul părinților, precum și în rândul simpatizanților propriei formațiuni politice.

Nu putem să nu remarcăm că doamna psihoterapeut Adela Ioana Târziu vituperează pe FB cu „creștinească” mânie proletară, etalând remarcabile abilități de comunicare cu semenii: „Pentru toți «creștinii» și cretinii care mint cu nerușinare...”, „Domnițele trolii, care postează tâmpenii, vă anunț că sunt absolventă de teologie, creștin practicant și nu aș face niciodată prostiile pe care le debitați”, „Din cauza imbecilităților pe care le faceți...” etc.

Dar folosirea propriei fiice, îmbrăcată în curcubeu și plasată în poziții yoga, ca reclamă pentru cursul ei de mindfulness, la ce se încadrează?

Spre deosebire de voi, mă spovedesc, mă împărtășesc și tin posturile, nu fac rău aproapelui” zice doamna psihoterapeut, convinsă că aceia care-și permit să ceară explicații despre pozele cu copii în poziția LOTUS, ori diverse mudre aflate pe facebook-ul și site-ul Casa cu Rost, pot fi numai foarte departe de practicile creștine care dumneaei îi sunt familiare, adică spovedania și împărtășania.

Si în continuare:Nu ați mai găsit altceva de făcut decât să comentați viețile nevestelor liderilor AUR!” O fi avut, oare, și mâinile în șolduri?

Nu viața doamnei Târziu în calitate de „nevastă de lider AUR” ne preocupă, ci activitatea pe care o desfășoară. Faptul că doamna este absolventă de teologie este o circumstanță agravantă. Este jenant modul în care doamna Târziu neagă sorgintea budistă a meditației mindfulness și ne dă ca argument definiția de dicționar a cuvântului „cu rost”. Până și Google e mai cinstit! Da, mindfulness înseamnă în traducere stare de prezențăde conștientizare, dar:

Shamatha (mindfulness) este o practică budistă bine-cunoscută care se concentrează pe dezvoltarea calmului, clarității și stăpânire de sine. Cu îndrumarea și angajamentul adecvat, cultivarea acestor calități poate duce în cele din urmă la o pace interioară profundă. Atunci când este combinată cu practicile vipassana (conștientizarea), poate duce la înțelegeri profunde și la trezire spirituală”.

Surse: https://mindworks.org/blog/buddhist-meditation-techniques-practices/

https://www.lionsroar.com/buddhist-teachings-on-mindfulness-meditation/

https://tricycle.org/article/satipatthana-sutta-mindfulness/

În ciuda negării ferme a acestor evidențe, a doua zi după apariția articolului care i-a provocat doamnei oțăreala, pozele cu copiii în poziții specifice practicilor yoghine au dispărut de pe pagina de FB, iar vreo 2-3 postaci (se pare că unul dintre ei sunteți chiar dumneavoastră, domnule senator) își exprimau confuz dezaprobarea: ba că pozele sunt niște trucaje ordinare, ba că nu a existat nicio poză cu poziții yoga pe pagină. Hotărăți-vă, domnule senator! Ori nu sunt și n-au fost niciodată, ori au fost, dar erau trucate?

Să fi înțeles doamna Târziu mai târziu că meditația mindfulness și yoga au foarte multe în comun, inclusiv pe guru Vikas Malkani, despre care nu pomeniți niciun cuvânt?

Tot doamna Adela Târziu zice într-o postare: „[...] luați legătura cu Colegiul Psihologilor [...] citiți studii de specialitate [...] și să nu mai «aranjați» fotografii. Și un copil de 1 ani (sic!) poate să facă astfel de mizerii de pe un telefon.”

Mai precis, care fotografii susțineți că au fost „aranjate”? Cele pe care le-ați șters amatoristic de aici, de aici, de aici și de aici? Ceau uitată aici sau cea eliminată de la partenera guruistă: https://www.danailies.ro/event/educatie-cu-rost-tabara-urbana-de-optimizare-emotionala/

 

 

Din fericire, avem print-screen-urile și acum și filmul, pentru orice altă eventualitate!

Cât despre „Institutul de Psihologia Dezvoltării”, prin al cărui curs de formare continuă, creditat de către Colegiul Psihologilor din România, s-a „format” doamna Târziu, să lămurim lucrurile: „institutul” cu pricina este o asociație profesională, adică un ONG, care are casă pe un blog (s-a umplut pământul de „academii” și „institute” de când a lansat Soros moda denumirilor sforăitoare).

Faptul că acel curs este creditat de Colegiul Psihologilor nu schimbă originea budistă și natura tehnicilor folosite și nici contradicția cu învățătura ortodoxă, după cum, mutatis mutandis, recomandarea „vaccinului” covid de către Colegiul Medicilor nu schimbă faptul că „vaccinul” respectiv a produs nenumărate efecte adverse grave și a provocat morți subite.

Dimpotrivă, cursul la care face referire doamna Târziu în răspunsul adresat, deopotrivă, „cretinilor și creștinilor”, cuprinde, la secțiunea 3 (Mindfulness adaptat pentru copii și adolescenti”) o temă interesantă: „Daniel Siegel – Mindfulness and neural integration.

Pentru edificarea cititorilor, iată mai jos un scurt fragment din cartea „Mindfulness și neurobiologie” de Daniel J. Siegel, apărută în 2016 la Editura Herald: „Am practicat o serie de exerciții care ne-au demonstrat cât de importantă poate fi conștientizarea plină de atenție (mindful awareness). Mă aflam așezat undeva aproape de centrul camerei pentru exercițiile de yoga. Profesorul ne-a dat indicația de a sta în echilibru pe un picior. Cum mă aflam așezat chiar lângă el, am încercat să îi copiez mișcările și am constatat că este foarte dificil să-ți păstrezi echilibrul. M-am simțit nedumerit și puțin surprins, având în vedere că doar cu o zi înainte făcusem de fapt același exercițiu de unul singur (în timpul unui curs, atunci când am simțit nevoia să îmi întind puțin corpul) și am putut să mențin poziția de echilibru pentru o lungă perioada de timp...”1Credem că alte comentarii sunt de prisos.

De asemenea, tot la secțiunea Mindfulness adaptat pentru copii și adolescenți” găsim tema „Diane Gehart, PhD – Mindfulness in schools. Menționăm că dr. Diane Gehart este coordonatoarea unui curs de yoga destinat studenților de la Universitatea din Northridge - California2, ceea ce confirmă încă o dată sorgintea programelor demindfulness.

Poate o să ne ocupăm într-un alt articol și de programele deja inițiate în România pentru a introduce - cu concursul politicienilor! - mindfulness în educația școlară.

Prin postarea sa, doamna Târziu nu face altceva decât să confirme latura budistă a tehnicii de meditație mindfulness, recomandată, din păcate, chiar de Colegiul Psihologilor (după cum și « vaccinul » covid a fost recomandat și intens promovat de Colegiul Medicilor și de o mulțime de medici-vedetă care ne asigurau că produsul este « sigur și eficient »).

În aceeași ordine de idei, nici promovarea Casei cu Rost de către postul Trinitas TV, cu care vă lăudați, nu înseamnă mare lucru, având în vedere că același post a promovat vaccinarea, precum și personaje de un antiromânism agresiv, ca H.R. Patapievici. După ce am văzut teambuilding SuperTeach la Sihăstria Putnei și preoteasă promovând homosexualitatea (Daniela Ceredeev), probabil nimic n-ar trebui să ne mai mire.

Este jalnic efortul pe care îl faceți pentru ca explicațiile care vi se cer să fie percepute ca un atac (imaginar) la adresa partidului AUR.

Acest partid este proiecția speranțelor unui segment semnificativ al populației. În acest segment, preponderent creștin-ortodox, se află chiar aceia care își pun și vă pun întrebări, deoarece vor să se asigure că ceea ce plătesc la Casa cu Rost este ceea ce-și doresc pentru copiii lor și nu altceva. Și că acel altceva nu se va transformă într-o zi într-o inițiativă legislativă, sau, cine știe?, într-un alt(fel de) Referendum....

Ei sunt cei pe care îi jigniți, etichetându-i disperat ca „securiști”, „șobolani” și „îndrăciți”. Tot ei sunt cei pe care pretindeți că îi reprezentați!

Domnule Târziu, explicații vi se cer dumneavoastră, nu formațiunii AUR, deci nu vă mai străduiți să le închideți gura oamenilor sugerând că, „atacându-vă” pe dumneavoastră, subminează încrederea masei de simpatizanți ai AUR. Nu credem că AUR copiază PCR și nici Dvs vreun „secretar general” ca să spuneți, ca în „vremurile de aur”: „dai în mine, dai în tine, dai în fabrici și uzine”...

Dar dacă chiar vă doriți putem să cerem și explicații oficiale din partea Alianței pentru Unirea Românilor cu privire la tehnicile de mindfulness practicate în Casa cu Rost a unui membru al conducerii AUR, o curioasă similitudine cu ce se petrece în casa lui Dacian Cioloș de la REPER...

În loc să (le) răspundeți normal, ați ales să vă faceți că nu vedeți elefantul roz din (propria) sufragerie și reacționați pe Facebook numai la comentarii laudative.

Într-o recentă discuție cu Adriana Bahmuțeanu ați uzat tot de aceeași tehnică de eludare a subiectului, vorbind (din nou) despre cât de înduhovnicit sunteți, ceea ce vă face nu numai infailibil, ci și intangibil. Odată cocoțat pe soclu și pierdut în autoadmirație, nu mai ajung la dumneavoastră întrebări firești, ca cele de mai jos:

 

 „Minciunile presei vândute”? Cam ușor împroșcați cu coji de semințe, ca în gara din Bacău...

Nu putem crede că scuza dumneavoastră este o reală necunoaștere a lucrurilor. Chiar și în acest caz, cu totul improbabil, de la primul semnal pe care l-ați primit și până la momentul în care ați ajuns să trageți împrăștiat, insultând în stânga și-n dreapta, ați fi avut timp suficient să vă informați. Până și din Wikipedia, enciclopedie corectă politic, puteați afla că:

„Vipassana[1], în tradiția budistă, înseamnă înțelegerea realității așa cum este ea. Meditația Vipassana a căpătat popularitate în occident ca meditație atentă (en. mindfulness), modelată după școala budistă Theravada, care utilizează sati și ānāpāna ca tehnici primare, și învățăturile Satipaṭṭhāna Sutta.

Tot acolo găsiți și următoarele:

Mindful Yoga[1] or Mindfulness Yoga[2] combines Buddhist-style mindfulness practice with yoga as exercise [...].

În traducere:

„Mindful Yoga[1] sau Mindfulness Yoga[2] combină practica de mindfulness în stil budist cu yoga ca exercițiu [...]”

Și tot în Wikipedia:

 

Iată un alt comentariu la care nu ați răspuns:

Redăm și comentariul savuros al unui cititor care pune punctul pe i:

Eu am observat urmatoarele, din articol:

1. Domnul Târziu este un ferment coagulant care măsoară temperatura.

2. Domnul Târziu spune că modul tradițional de viață românesc și zestrea culturală a neamului nostru vine de la...Singapore, prin învățăturile unui domn care e un fel de anus contra naturii, căci se proclamă „călugărul bogățiilor".

3. Doamna Târziu lucrează duplicitar, se pare, pentru dumneaei practicând declarat ortodoxia, iar pentru copiii plătitori recomandându-le...yoghinia sau ceva asemănător, căci, dacă ești în poziție de yoga, dacă respiri ca în yoga, dacă te întorci mereu către tine, ca în yoga, atunci e yoga, frate!

4. Cine nu are argumente, recurge la insulte, căci asta e arma celor cu câțiva neuroni nevrotici care se zbenguie singuratici prin creierul amorțit de prea multă respirație... adâncă.”

Un yoghin al cărui suflet „vibrează la unison cu multiversul” vă sare-n apărare ca surda-n horă, afirmând că „poziția lotus este mult mai confortabilă și benefică pentru organism decât statul pe scaun” și adaugă: „Slăviți în continuare pe preafericitul Daniel și lăsați ca oile sale să stea în genunchi ca niște adevărați robi ai săi și ai lui Iehova”.

Nu vă simțiți jignit, nu reacționați?

Dacă mai căutăm puțin pe site, găsim încă o activitate cu parfum budist din programul Casei cu Rost: Zentangle.3

Când ați terminat cu mentalitatea adecvată, puteți obține o stare de meditație asemănătoare zen, care vă poate ajuta la relaxare, reducerea stresului și alte beneficii pentru sănătate”.


Este ea o formă de artă, dar unde am mai auzit noi despre „zen”? O fi un concept creștin? Să ne lămurim:

„The Zentangle Method has been called «yoga with a pen» because it’s made up of a sequence of steps that guides practitioners through a flow of creativity as they move from one tangle and transition to the next.”

Adică:

Metoda Zentangle a fost numită «yoga cu un stilou»deoarece este alcătuită dintr-o secvență de pași care ghidează practicanții printr-un flux de creativitate pe măsură ce se deplasează de la o provocare și trec la alta”.

Surse:

https://kripalu.org/resources/drawing-outside-and-inside-box-joy-zentangle

https://www.dickblick.com/items/yoga-for-your-brain-a-zentangle-workout-paperback

„Zen este un curent al budismului Mahayana, și una dintre cele mai cunoscute forme de budism japonez, mai ales printre occidentali. Cuvântul zen își are originea de la chan ce înseamnă intuiție sau meditație”. https://ro.wikipedia.org/wiki/Zen

Aha, ne-am lămurit!

Activitatea aceasta, aparent o formă de artă inofensivă, se desfășoară din 2015 la Casa cu Rost!

Iar „Profesorul de zen”  citat de Casa cu Rost este Ezra Bayda - Zen Master. Unde-l mai găsim? Aici:

https://www.shambhala.com/videos/relationships-love-and-spiritual-practice-with-ezra-bayda

Shambhala Publications is the premier independent publisher of Buddhism, Mindfulness, Wisdom Traditions, Health, Yoga, and more.

În traducere: „Shambhala Publications este principalul editor independent de Budism, Mindfulness, Tradiții ale înțelepciunii, Sănătate, Yoga și multe altele.”

Oare câte dintre activitățile Casei cu Rost promovează etosul românesc și câte inițiază copiii în practici yoghine și meditație budistă? Ce avem împotriva lor? Faptul că ele nu sunt niciodată „doar artă” sau „doar niște exerciții fizice”. Ele au întotdeauna o componentă spirituală străină de ortodoxie. Și știm că nu putem sluji la doi stăpâni...

Domnule Claudiu Târziu, este dincolo de orice îndoială faptul că dumneavoastră cunoașteți foarte bine pericolele practicilor yoghine, pericole la care ați făcut referiri, pe larg, în interviul de spălare de la Adriana Bahmuțeanu. Când sunt incluse în programele Casei cu Rost, devin inofensive?

Doamna Claudia Madina Goage, a cărei postare ați putut-o vedea mai sus, a sesizat două lucruri esențiale: că negați evidența și că „nu vă asumați și nici nu reiese că veți corecta”.

Domnule senator „cu Rost”, nu vă mai puneți în situații penibile și nu ne mai insultați inteligența! În condițiile în care fibra spiritualității noastre este atacată „la vedere”, din toate direcțiile, nu puneți și dumneavoastră umărul la această acțiune distructivă!

Niște scuze publice și revizuirea programelor desfășurate la Casa cu Rost ar însemna prea mult pentru orgoliul dumneavoastră de „bun creștin”?

Devine tot mai evident faptul că meditația mindfulness trebuie pusă într-un context mult mai larg, în care scuzele nu vă sunt tocmai la îndemână, deoarece Casa cu Rost pare a fi tributară obiectivelor de dezvoltare durabilă (ODD) ale Agendei 2030, adoptată de România încă din 20154, agendă care, la punctul 3, „Sănătate și bunăstare”, prevede „asigurarea unei vieți sănătoase și promovarea bunăstării tuturor la orice vârstă”?

Pe site-ul ONU se recomandă, în vederea obținerii „stării de bine”, practicarea la scară largă și includerea tehnicilor de mindfulness în legislațiile tuturor statelor5.

De asemenea, Organizația Mondială a Sănătății recomandă practicile yoga bazate pe mindfulness, pe motiv că acestea „sporesc conștientizarea conexiunii minte-corp.”6Tot de pe site-ul OMS aflăm că „yoga este o modalitate accesibilă pentru mulți oameni, inclusiv pentru copii, prin care aceștia pot obține o stare bună de sănătate”. De asemenea, suntem informați că încă din 2021 Organizația Mondială a Sănătății a lansat aplicația mYoga, „o modalitate ușoară de inițiere în practicile yoga”.

Ne întrebăm, care este interesul impunerii, la nivel global, a așa-zisei „stări de bine”, având în vedere că aceasta este o stare pur subiectivă, deci, fiecare individ și-o poate defini în mod diferit, "binele” fiecăruia putând fi influențat de o multitudine de factori cu totul personali? Interesul față de „sănătatea” mintală a românilor, manifestat tocmai de acele instituții care ne impun, tot sub pretextul sănătății, legi privind vaccinarea obligatorie este cel puțin suspect.

Aceleași instituții, pe care nu le putem suspecta de bune intenții, impun statelor lumii, inclusiv României, acceptarea căsătoriilor între homosexuali, dispariția banilor cash și digitalizarea învățământului.

De unde interesul instituțional pentru asigurarea "stării de bine” (nu oricum, ci prin meditație mindfulness) la nivel global, în vreme ce aceleași foruri subminează prin toate mijloacele starea de sănătate a populației globului?

De ce se conformează Casa cu Rost agendei ONU și OMS? Dacă intențiile soților Târziu sunt onorabile, cum se justifică obediența cu care aceștia bifează anumite obiective ale agendei globaliste 2030, uzând de argumente similare cu cele ale ocultei mondiale?

Pătrunderea în școli a practicilor de tip mindfulness nu ne miră, pentru că se încadrează în contextul mai larg al deciziilor pe care Ministerul Educației le ia fără consultarea și acordul părinților, dar girul pe care acestea îl primesc de la organizații așa-zis creștine și de la lideri politici care pozează în apărători ai valorilor morale ale poporului român ridică mari semne de întrebare.

Sfidarea și pumnul în gură, în locul unor explicații simple pe care (încă) le așteaptă părinții preocupați de educația copiilor lor, amintesc de vremuri pe care le credeam demult apuse.

În lipsa acestora, părinții sunt cei care trebuie să dea dovadă de vigilență și să se informeze corect și complet îninte de a aproba participarea copiilor lor la cursuri străine de tradițiile învățământului românesc, indiferent de cadrul „românesc” în care acestea s-ar desfășura, cursuri care le pot afecta iremediabil dezvoltarea și echilibrul mental și sufletesc.

1https://www.libris.ro/mindfulness-si-neurobiologie-daniel-siegel-HER978-973-111-589-4--p1062425.html#descriptionHead

Cu un PS de la cei care nu mai pot fi prostiți chiar și pe Grupul Claudiu Târziu, urmat de un video de folos venit din Țara Sfântă și dovada filmată a postărilor pline de mindfulness de pe Casa cu Rost:

VIDEO: Părintele Calinic de la Mănăstirea Sf. Sava din Țara Sfântă: Cine a făcut yoga e oprit de la împărtășanie 6 ani: Minfulness și Mindlessness la Casa cu Rost a cuplului Ioana și Claudiu Târziu: