ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Situația evoluează vertiginos. Sau involuează. Depinde de care parte a acului te situezi.

Abia dacă a trecut o lună și jumătate de când încă ni se mai spunea că vaccinul te ferește de boală. 

„Nu o să luați COVID dacă faceți vaccinurile astea”, declara Joe Biden pe 21 iulie, la o întâlnire cu simpatizanții, în Cincinnati, Ohio.

Nici de tulpina Delta nu se speriau vaccinurile.

Cu două săptămâni înainte, Forumul Economic Mondial, motorul propagandistic al Marii Resetări, publica pe site-ul său un articol cu un titlu mustind de optimism: „Da, vaccinurile protejează cu adevărat împotriva tulpinei Delta. Un expert OMS explică”.

În interiorul articolului, se mai turna apă în fiolă. Dr. Soumya Swaminathan dădea asigurări că vaccinurile protejează doar împotriva formelor grave de boală, a spitalizării și a morții. 

Bun și așa! Biden e om bătrân, nu prea știe ce vorbește, mai bate bărăganele și afganistanele. „Să ascultăm de experți!”

Iată însă că pe 18 august, într-un briefing la Casa Albă, unei alte experte, Rochelle Walensky, directoarea Centrului american pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC), entuziasmul i se pipernicise de tot:

„Vedem dovezi îngrijorătoare ale diminuării eficienței vaccinurilor odată cu timpul și împotriva tulpinei Delta.” 

Walensky a citat rapoarte ale colegilor săi din lumea întreagă, inclusiv din Israel, care „sugerează un risc crescut de forme grave ale bolii printre cei vaccinați mai devreme”.

Ea a conchis:

„Date fiind dovezile, suntem îngrijorați că actuala eficiență puternică împotriva formelor grave de infectare, spitalizării și morții ar putea scădea în lunile care urmează, în special printre cei cu un risc mai mare sau care s-au vaccinat mai devreme în timpul fazelor noastre de vaccinare.”

„Să ascultăm de experți!”

Iar cifrele oferite de aceiași experți sunt mai sinistre decât cuvintele lor întortocheate. 

La lansarea cu surle și tobe, la începutul anului, vaccinul Pfizer, de pildă, era anunțat ca având o eficiență de 94-95% în prevenirea COVID. Nu se sufla o vorbuliță despre „forme grave, spitalizare sau moarte”.

Gogoașa se mai dezumfla la începutul lunii iulie, când Ministerul Sănătății din Israel constata o eficiență de numai 64% în prevenirea infectării cu COVID.

„Cu toate acestea, vaccinul își menține rata de eficiență de aproximativ 93% în prevenirea înbolnăvirilor grave și a cazurilor de spitalizare.”

Eficiența de prevenire a COVID-19 avea să se prăbușească la 34%, peste numai două săptămâni, conform anunțului aceleiași instituții israeliene. Era raportată și o tocire a eficienței de a împiedica spitalizarea (88%) sau formele grave (91%).

Randamentul se topea văzând cu ochii. Nimănui nu i-a dat însă prin cap aberația că ar putea fi o problemă cu vaccinurile. Dimpotrivă, concluzia științifică a fost că mai este nevoie de o doză. A treia. Un rapel la rapel.

Experții au căzut de acord că a treia doză trebuie făcută la un interval de opt luni după cea de-a doua. 

Pe 19 august, simpatia noastră, Anthony Fauci, avertiza că administrarea rapelului la rapel mai devreme de opt luni ar putea fi periculoasă.

După numai o săptămână, în urma unei discuții cu Joe Biden, a cărui capacitate medicală este la fel de incontestabilă ca și cea mentală,  expertul Anthony Fauci a avut o revelație științifică: a treia doză trebuie făcută la CINCI luni, nu la OPT. Nici vorbă de pericole. 

„Să ascultăm de experți!”

Anunțul făcut de Israel că pregătește administrarea celei de-a patra doze a produs rumoare chiar și printre cei mai entuziaști vacciniști.

Două treimi din populația israeliană este deja vaccinată cu două doze. Aproape o treime cu a treia doză. Restricțiile draconice s-au întors. Masca la fel. Și totuși Covidul e în floare. Rata de infectare este de 8,5, cea mai mare de la izbucnirea pandemiei.

Când se termină nebunia? Și – mai ales – la ce folosește vaccinul? Nu ne asigură nici sănătate, nici libertate!

Pe 5 august, dr. Kobi Haviv, directorul medical al spitalului Herzog din Ierusalim făcea o declarație șocantă pentru Canalul 13 al TV News că „95% dintre pacienții în stare gravă sunt vaccinați” și că „85-90% dintre internați sunt persoane complet vaccinate”.

Iar Israelul nu e o excepție.

Ultima statistică (3 septembrie) a Public Health England arată că, de la 1 februarie și până la sfârșitul lui august, 70% dintre morții cu COVID-19 din Anglia sunt vaccinații. Cu una sau două doze.

Așadar, vaccinul nu ne asigură nici măcar viață.

„Să ascultăm de experți!”

Iar expertul nr. 1 al Israelului, Salman Zarka, un fel de Arafat al lor, a aruncat o afirmație care ar trebui să ne dea fiori reci pe șira spinării. Prin comparație, a patra doză e mizilic.

Pe 4 septembrie, el a declarat

„Aceasta va fi de acum viața noastră, în valuri.”
 
O viață în valuri... Ce poetic!

Pentru a ne dumiri ce a vrut să zică poetul, citim și un interviu dat de Zarka pe 24 august:

„Se pare că, dacă învățăm din lecțiile celui de-al patrulea val trebuie să luăm în considerare alte posibile valuri cu noi tulpini, cum este cea din Africa de Sud.”

(Chiar! Tot vorbind despre Delta, uitasem de Lambda, sud-africana! Bașca Miu, columbiana!)

„Și gândindu-ne la asta și la diminuarea (eficienței) vaccinurilor și a anticorpilor, se pare că la fiecare câteva luni – ar putea fi odată pe an sau la cinci, șase luni – vom avea nevoie de o nouă injecție.”

Profesorul suedez Matti Sållberg de la Institutul Karolinska ne avertizase că s-ar putea ajunge și la a cincea doză.

Acum aflăm că nici aici nu este capătul drumului.

Poate că, asemenea poporului evreu din vechime, strămoșii lui Zarka, ne-am înșelat. Poate că vaccinul nu aduce Mântuirea, așa cum ni s-a spus când am pornit în această sinistră pribegie fără sfârșit. 

Ce conține vaccinul? Aurul și iluziile luate prin înșelăciune de la oameni, mințiți că astfel își vor putea recâștiga libertatea. 

Vaccinul este doar un Idol la care am fost învățați să ne închinăm, Un Vițel de Aur cu care suntem momiți tot mai adânc în robie. 

Să uităm cine suntem, rătăcind patruzeci de doze în pustiu.