ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Obiceiul hoților de a striga „hoții” este probabil un sindrom patologic în cazul formațiunii de servicii USR-PLUS și a propagandei găunoase din jurul ei, cu matrice bolșevică reșapată pe margine de șanț.

Zilele acestea, penibilul și incompetentul furuncul al mafiei pharma din România, ca ventuză a tentaculelor caracatiței internaționale a industriei farmaceutice, aflată la mare cuncurență pe plan mondial cu cea de armament - l-am numit pe Vlad Voiculescu - acuza prin vuvuzelele lui din Cartierul Roșu al presei că bietul puiuț de turnător ar fi căzut din vârful copacului răpus de „mafie”, ba chiar de „mafia epoleților”? Adică chiar de ai lui?, că n-am înțeles prea bine. Chiar maxi-mafia, REȚEAUA din spatele lui, scoasă goală în vitrină de Ion Spânu? Nu, nu aceea. Mafioții și securiștii lor sunt întotdeauna mai buni decât ai altora.

Dar doar o zi a trecut de la of-urile și plânsetele pe balalaikă că iacă, mini-mafia era taman sub el, explodată acum cu putere din epicentrul furunculului aflat în supurație prelungită. După cum a ieșit la iveală, mai mulți afiliați Big Pharma au fost numiți chiar de către furuncul în funcții-cheie, între care un fost reprezentat al PFIZER - dacă ați auzit de molohul ăsta vaccinist - instalat peste noapte ca ditamai vicepreședinte al Agenției Naționale a Medicamentelor.

Schema pare copiată după „modelul” european, unde șefa Agenției Europene a Medicamentelor este, cu siguranță fără nici o legătură cu firma, desigur - la fel ca și cazurile deceselor vaccinaților -, fostă lobistă a aceluiași colos cu țepi de seringi care testează cu serul experimental PFIZER întregul glob, devenit un Auschwitz planetar înainte de Holocaust, potrivit unor personalități și oameni de știință israelieni.

Ca să pară șmecher și susținut bombastic la nivel internațional, de să-și plângă Cîțu-n pumni ce bombonică de ministrel a pierdut, adevarată mafie din jurul furunculului i-a pus-o și de o lovitură de imagine, chipurile, menită să dea bine la hipstărimea mondială spălată la creier. Așa că l-au butonat pe un alt turnător, rezidentul moscovit Edward Snowden, să-i dea un pupic pe Twitter, de consolare, chiar în plin scandal de demitere. Poate-poate, cu mari „șanse” din butoane, o să-l vedem pe Vlăduț în curând strângându-l la piept pe dezbrăcatul de Oscar mai ceva ca pe-un vaccin. Și-atunci să vedeți ce-o să-i zică el lui Cîțu!... Să nu credeți că susținerea rusească a apărut așa, întâmplător. În astfel de cazuri întâmplarea nu există.

Admirat de mulți, faptic, Edward Snowden este doar un Pacepa dintr-un soi mai de pigmeu. Marile lui dezvăluiri erau lucruri cunoscute în orice serviciu de informații al lumii dar turnătoria lui a folosit, ca și în cazul lui Pacepa, la nivel geostrategic, aceluiași dușman comun al României și Americii reale, respectiv Rusiei etern imperialiste.

Dovadă și faptul că turnătorul a primit protecția SVR-ul rusesc și rezidență permanentă la Moscova, unde urmează să i se confere și cetățenia rusă, în curând, după ce în decembrie anul trecut soția lui Snowden i-a făcut un pui de rus, după cetățenie.

Să clarificăm: aerul de rebel al lumii și luptător cu forțele întunecate ale planetei care i s-a creionat  lui Snowden, reprodus la scara mai mică în cazul lui Voiculescu (proportion gardée), ascunde în spatele hologramei de gang doar abilul sistem de propagandă rusă. Snowden nu-și mai aparține lui, poate dinainte de momentul în care a făcut pasul spre Țaratul lui Putin. Este doar un umil șurubel în angrenajul monstruoasei mașinării a fostului KGB. Ceea ce îl transformă pe Voiculescu în șaibă.

O să vedem într-o săptămână, când se anunță premiile Oscar, dacă l-a ajutat pupicul lui Snowden telecomandat de pe malurile Moscovei. Dar până atunci poate îl consoleză, de prin mâlul Dâmboviței, cel care îl vedea drept un Angelin Jolie, o Maica Tereza, un cal nărăvaș pe care îl așteaptă noapte de noapte, cel puțin în visurile lui, destul de umede: G. Liiceanu, prins în insectar, magistral, de același Ion Spânu.

L-am menționat pe Liiceanu doar pentru că și el - asemenea lui Șora, Pacepa, Tismăneanu et eiusdem farinae -, este din aceeași REȚEA cu aceeași rețetă expirată care urlă „Mafia” cu crema în mână și ochii în oglinda de la baie.

Așa că atunci când mai îndrăznește vreun neterminat de USRPLUS-ist să strige hoții, rușii, mafia, lichelele, huliganii, fasciștii, să știți că sunt doar în plin proces de autoportretistică.