ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


6 ianuarie 2021: De unde începe haosul! Nu avem dreptul să uităm cum funcționează demoncrația!

Când se dărâmă șandramaua! "Schema e veche, prostul e nou!"

"Democrația" e doar un cuvânt! O forma fără fond, doar un enunț, uitat în dicționare! Fondul și forma acestui cuvânt au fost golite de orice nuanță și mai ales interpretare in ultimul an. Peste tot in lume!

Ceea ce am văzut aseară, pe toate canalele TV, este cumva o reeditare a primului război online, cel din Irak, regie buna, dealtfel la acea vreme, crezută de fraieri. Bine, fuseserăm mințiți din momentul 9/11, care a fost un fel de "trailer" la ce se punea la cale pentru viitor. Era mult prea devreme că lumea să înțeleagă rostul și intenția manipulărilor ce vor avea loc cu ajutorul așa-ziselor televiziuni!

Toată lumea casca gura la tv și se minuna cum poți să vezi un război în direct! Iaca așa! S-a putut! A fost doar începutul mizeriei. De atunci până aseară, totul s-a întâmplat "live"! De la atacurile din "Furtuna in desert", până la "bolnavii ce cădeau" doar in fața camerelor de luat vederi in China, de la atacurile fulgerătoare cu drone, in urma cărora rămânea un inel, că să știm noi ăștia "mulți da' proști"! Care fuseserăm prostiți în '89 cu o așa-zisa revoluție, unde s-au văzut că "merge", până la "alpiniștii utilitari" care se cățărau aseară pe clădirea Congresului American , media internațională a avut primul loc în manipulările și minciunile globale!

Cine, unde, cum, când, de ce, sunt doar niște întrebări fără răspunsuri. Unele și-au găsit răspunsuri în "filme"! Dați fraierilor filme mai devreme, ca să aibă la ce sa se gândească, când lucrurile se vor materializa! Scenariile bine cotate, puse în viața de zi cu zi, au prins la "prostime"!

Trăim vremuri ciudate, ireale, in care cele mai negre scenarii devin realitățile vieții la nivel mondial. O mâna de ciraci, care cu siguranță au niște afecțiuni psihice, sindromuri Mesianice, se "răsfață" cu "puterea și controlul absolut"!

Între timp, demența este totală, toate drepturile și libertățile oamenilor au fost anulate, din cauza unei gripe, devenită "starleta de lux", nu mai există Constituții, economiile statelor sunt la pământ, distrugerea sistemelor putrede este la un pas, anarhia bate la ușile popoarelor! Nici nu mai are importanță înspre ce se îndreaptă omenirea! Înainte să fie bine, trebuie sa fie foarte rău! Asta e legea vieții!

Regia de aseară, din Clădirea Congresului American a fost perfectă! Ce puteau face că să se discrediteze total o Constituție și o Declarație a Drepturilor Omului? Un spectacol! Grotesc, altfel! Dar oricât de grotesc ar fi fost el, s-a dus "viral" în toată lumea pe "sticla"! "Democrații" nu s-au dat în lături de la nimic! "Protestatarii democraților" (provocatori, „anti-fa”, agenți „civili”) au luat steagurile cu numele lui Trump în mână și au năvălit peste Congresul American, fix in momentul in care aia trebuiau să "valideze frauda"! Dar media ne-a prezentat cu surle și trâmbițe că violenții erau "susținătorii lui Trump"! „Fasciști”, ce mai!

Bineînțeles că le-a ieșit! Că nu stă nimeni să deslușească pânza de păianjen. De obicei, "prostimea" înghite orice "live" pe nemestecate! Au fost lăsați și împinși să facă asta, pentru că urgența era maxima! Puterea este "sublimă"! Și e formata din "grămăjoarele de grăsime" ce formează burțile atârnate peste curelele "aleșilor popoarelor"! Ideea este că dincolo de regie, punere în "scenă" și "desfășurare" a "acțiunii filmului", omenirea a văzut că se poate!

Da! Se poate să vi se dărâme "șandramalele" pe cap și să apară "alpiniști utilitari" cu veste galbene, sau cu accent londonez și chiar cu "berea nemțească"! Nu mai zic, că oricând pot apărea cu steaguri tricolore găurite!

Până atunci, schema e veche, prostul e nou!

Trăiască "democrația" care a murit!

7 ianuarie 2021

Citiți și Tucker Carlson: Cazul școală 6 ianuarie 2021 - Cum se transformă o manifestație politică într-o falsă Lovitură de Stat

Vedeți și Ion Cristoiu de vorbă cu Victor Roncea despre lovitura de președinție din Statele Unite și cum a fost în România pe 18 februarie 1990. Scopul deturnării mitingului pro-TRUMP - ștampila de EXTREMIȘTI pentru trumpiști și validarea rapidă a lui BIDEN

DOCUMENTAR VIDEO: Operațiunea anti-Trump din 6 ianuarie 2021: O moștenire încărcată de incertitudini tulburătoare. PRIGOANA PATRIOȚILOR - Filmul documentar al lui Tucker Carlson. VIDEO

Operațiunea anti-Trump din 6 ianuarie 2021: O moștenire încărcată de incertitudini tulburătoare. PRIGOANA PATRIOȚILOR - Filmul documentar al lui Tucker Carlson. VIDEO