Republicare la doi ani de la Marea Diversiune a Marii Resetări, cu mențiunea: Victor Roncea a avut dreptate. Cu această ocazie îi urăm maestrului Ion Cristoiu La Mulți Ani!

Din nou despre Diversiunea Luarea cu asalt a Capitoliului și cum a fost la noi, pe 18 februarie 1990, este tema Jurnalului Tv de azi -  a doua zi după evenimentele de la Washington soldate cu validarea rapidă a lui Joe Biden drept președinte al SUA - al reputatului creator de ziare și scriitor Ion Cristoiu la care a avut onoarea să fie invitat și colegul nostru Victor Roncea, redactor șef la ActiveNews. S-a vorbit despre lovitura de președinție din SUA, Marea Resetare și diversiunile acțiunii de pe teren, din România și America, respectiv ocuparea violentă a Capitoliului de către agenții antrenați pentru operațiuni speciale. Donald Trump - un exemplu de politician care merge până la capăt cu electoratul său, este părerea jurnalistului Ion Cristoiu, căruia îi mulțumim pentru invitație și aprecierile sale față de munca echipei de ziariști ai ActiveNews.

Mulțumim redacției Cotidianul pentru preluare!

Vedeți și PRIGOANA PATRIOȚILOR. Capitoliu, 6 ianuarie 2021 la fel ca Palatul Parlamentului, 21 decembrie 2021? DOCUMENTARUL LUI TUCKER CARLSON care demonstrează implicarea SERVICIILOR SPECIALE cu scopul distrugerii mișcării conservatoare americane

Citiți și 6 ianuarie 2021: O moștenire încărcată de incertitudini tulburătoare. ANALIZA ZILEI

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews