ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe fondul apariției unor noi dezvăluiri despre cazul atacului publicației anticreștine Recorder la adresa Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie, despre care acum protagonistul-instigator, Petrică Leașcu, afirmă că a fost pus la cale de Vasile Bănescu, cunoscutul avocat Adrian Cuculis a depus azi la Parchetul DNA cererea de eliminare a probelor video din fraudulosul dosar penal allcătuit Înaltului Ierarh al Bisericii Ortodoxe Române.

„Avand in vedere lipsa de credibilitate a "denuntatorului - martor”, marcată de declarațiile făcute chiar de către acesta cu privire la trunchierea anumitor înregistrări, a fost depusă la structura DNA Constanța o cerere de eliminare a probei video ce comportă serioase probleme de legalitate.

Documentul face trimitere și la necesitatea urmăririi penale chiar a preotului Petrică Leașcu pentru fapte de corupție.”, a transmis azi avocatul Cuculis.

Cererea poate fi citită aici:

EXCLUSIV: Avocatul Cuculis solicită Parchetului și DNA eliminarea tuturor așa-ziselor ”probe video” depuse împotriva Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, în urma înregistrărilor nelegale ale provocatorilor anticreștini de la Recorder

Reamintim că avocata Irina Stanciu, apărătoare a IPS Teodosie, a anunțat că purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Vasile Bănescu va fi dat în judecată după ce s-a antepronunțat în acest caz, învinuindu-l pe Arhiepiscopul Tomisului fără nici un fel de probă.  „Pentru încălcarea prezumției de nevinovăție se va sesiza instanța civilă pentru acțiunea având ca obiect acțiune civilă în răspundere delictuală.”, a transmis și cunoscuta avocată Irina Stanciu.