ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Raed Arafat, „Comandantul Acțiunii Covid”, și col. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Campaniei de Vaccinare și al CNCAV, s-ar putea afla și ei printre urmăriții penal de DNA în Dosarul Vaccinurilor.

Este concluzia de bun simț a avocatului Gheorghe Piperea și se bazează pe mai multe date deja certe: între penalii cercetați de DNA se află și fostul adjunct al lui Valeriu Gheorghiță, fostul manechin Andrei Baciu, ulterior secretar de stat în Ministerul Sănătății și în prezent președinte al Casei Național de Asigurări de Sănătate.

Vedeți Nelu Tătaru, zis Sac-Negru-de-Plastic, și Adrian Baciu, zis Manechinul, anchetați ȘI EI în Dosarul Vaccinurilor

Într-un referat al procurorilor DNA oferit pe surse se arată că și Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății la acea vreme, a săvârșit aceleași fapte ca USR-iștii Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă (acum în REPER), dar pentru el nu a fost cerută ridicarea imunității, pentru că el nu beneficiază de imunitate.

Aceeași situație este valabilă și pentru Arafat, șeful DSU, „Comandantul Acțiunii”, fost șef de facto al CNSU și al României, în perioada „Stării de Urgență”.

Avocatul Gheorghe Piperea afirmă în textul său publicat de ActiveNews: „Comunicatul DNA este în legătură cu ridicarea imunității față de cei trei făptuitori; sfera infractorilor este, fără îndoială, mai mare; aceste persoane nu apar în comunicat pentru că nu au imunitate; poate fi vorba de Arafat, Gheorghiță, membri (mereu secreți până acum) ai CNCAV, secretari de stat obscuri etc. E clar un mega-grup infracțional organizat acolo!”

Să sperăm că da, „Arafat va fi judecat, pentru cei legați de pat!”. Și alături de el, poate chiar în aceleași cătușe, fie ele și cu puf roz, „rujatul” Gheorghiță.

Citiți și Imbecilul de Gheorghiță și cuvenita rectificare din partea DNA: Nu 23 de milioane ci 451.970.280 de români s-ar fi ”imunizat” cu flacoanele de ”vaccin” comandate de menajul Cîțu-Voiculescu-Mihăilă

VIDEO cu cererea oamenilor liberi care protestau în recenta perioadă neagră a României: