ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, s-au întors, duminică seara, în România, după vizitele oficiale făcute cu avionul privat în Japonia și DSingapore, anunță pagina BoardingPass citată de ȘtiripeSurse.

„Avionul companiei Global Jet, un Boeing 737-900ER în configurație BBJ, cu care a călătorit președintele României în Japonia și Singapore în perioada 4-12 martie 2023 va ateriza în curând pe aeroportul din Sibiu”, a scris pagina citată în jurul orelor 22.00. Delegația oficială trebuia să revină pe 10 martie, conform programului afișat de Presidency.ro dar la fața locului s-a hotărât prelugirea vizitei și pe perioada week-end-ului. Nu este clar cine plătește pentru delegația din care au făcut parte și doi miniștri pe perioada week-end-ului sau dacă aceștia au revenit cu un avion de linie.

„Este neclar dacă de la Sibiu va reveni la București.

Vedeți și Destinația Sibiu. Cum a folosit Klaus Iohannis avionul privat pe post de taxi: 26 de călătorii în 14 luni, în valoare de peste 3 milioane de euro 

Avionul a decolat duminică dimineață din Singapore și a efectuat o oprire pentru realimentare la Muscat, capitala Omanului.”, mai notat sursa citată.

Vedeți Iohannis și consoarta, zburători în puful unei aeronave de lux folosită ca Taxi pe ruta București-Sibiu-Baku-Tokio-Singapore. Costurile sunt estimate la peste o jumătate de milion de euro. FOTO

Președintele, apărat de slugile PNL

În apărarea lui Klaus Iohannis, care a folosit o aeronavă privată, au sărit slugile PNL, respectiv președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, vicepreședinte PNL, care a declarat că deplasarea cu un avion privat a președintelui Klaus Iohannis în vizita oficială pe care a efectuat-o în Japonia este justificată, având în vedere importanța acestui eveniment în cadrul căruia a fost semnat și Parteneriatul strategic între cele două țări.

Costurile sejurului de lux sunt estimate la peste o jumătate de milion de euro.

Citiți și Bogdan Aurescu captiv în Singapore. CINE PLĂTEȘTE?

Pe de altă parte, și prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, îl scuză pe președinte, spunând că ar fi normal ca o țară ca România să aibă o aeronavă pentru demnitari.Klaus Iohannis, primit tocmai de împăratul Japoniei.

Despre vizitele lui Iohannis peste hotare puteți citi Viața anterioară și posterioară a lui Klaus Johannis

Ipoteza lui Ion Cristoiu

Într-o ipoteză emisă de Ion Cristoiu în Jurnalul său TV de acum două zile (video mai jos), la care ne vom referi mai pe larg în ediția noastră de mâine, acesta afirmă că Operațiunea Șeicul a fost atent regizată de servicii secrete.

Scopul fandoselii propagate pe toate canalele de servicii ar fi de ordin psiho-politic, pentru a ni se oferi prin contrast candidatul ideal, modest, cu rochii și desuuri fără fițe, chiar chinezești, care stă la coadă la bilete ca sa intre la teatru, merge cu trotineta, cu avion de linie sau ia-ma, nene!, musai anticoruptă, ce mai, de-a noastră, dintre noi pentru noi... Recunoașteti personajul?

VIDEO ION CRISTOIU TV: