ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Niculescu, cunoscută opiniei publice pentru bătălia pe care o duce de una singură cu administrația coruptă din localitatea argeșeană Băiculești, a reușit să obțină o hotărâre judecătorească istorică.

Practic, pentru că administrația de la Băiculești nu-și îndeplinește obligația de a duce la capăt o hotărâre judecătorească prin care trebuie să refacă drumul din Valea Brazilor, acum edilii trebuie să-i plătească doamnei Niculescu suma de 80 euro/zi, pentru a putea închiria o mașină 4x4, necesară pentru a călători pe ulița lăsată în paragină de primărie.

"Admite în parte cererea, aşa cum a fost transformată şi precizată, formulată de reclamanta Niculescu Simona Lucia împotriva pârâţilor CONSILIUL LOCAL AL COMUNEI BĂICULEŞTI - prin primar Niculaie Dragnea şi PRIMĂRIA COMUNEI BĂICULEŞTI prin primar Niculaie Dragnea. Obligă pe pârâţi să plătească reclamantei, lunar, la data de 1 a fiecărei luni, pentru luna în curs, suma de 80 euro/zi (în echivalent lei la data plăţii), până la data reabilitării drumului local din satul Valea Brazilor, comuna Băiculeşti, judeţul Argeş (obligaţie stabilită conform sentinţei civile nr. 4661/19 noiembrie 2013 pronunţată de Tribunalul Argeş în dosarul nr. 2152/109/2013). Respinge cererea formulată de reclamantă de obligare a pârâţilor la penalităţi pe fiecare zi de întârziere. Respinge cererea formulată de reclamantă de executare provizorie a hotărârii. Obligă pe pârâţi să plătească reclamantei suma de 20 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Curtea de Argeş. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 24 septembrie 2015. ", se arată în decizia Curții,postată de facebook de autoarea Manifestului de la Băiculești.