Precum prezentatorii de știri de pe vremea lui Ceaușescu, Prelipceanu de la Digi24 a citit pe post comunicatele „conducerii” de partid și de stat, invocând deontologia profesională și amenințându-l pe Dragoș Pătraru cu instanța dacă nu demonstrează acuzațiile pe care le-a făcut în timpul emisiunii Starea Nației de luni, 22 mai.

Deci: să faci acuzații, care afectează viețile oamenilor, fără să prezinți o minimă dovadă, e ceva rău domnule Prelipceanu?

Colegii dvs nu sunt de aceeași părere. Așa cum arătam anterior, jurnalistul Laurențiu Ungureanu și producătoarea Cristina Cileacu au ales să mintă cu nerușinare, făcând acuzații fantasmagorice față de ActiveNews, alegații pentru care nu au prezentat (pentru că nu au) nici cea mai mică dovadă. S-a mișcat vreun mușchi pe onoarea domnului Prelipceanu, atunci?

Mai recent, o altă „jurnalistă” care stă cu corupția-n gură, Andreea Nicolae Scăeșteanu, a scris despre ActiveNews că face „propagandă rusească”. Credeți că a prezentat vreo dovadă, cât de mică, în pseudo-articolul ei? Nici vorbă! Doamna jurnalistă doar bagă mâna-n excrementele altora și împroașcă peste tot cu ele, folosind vechea tehnică bolșevică a vinovăției prin asociere. Forțată, smulsă cu forcepsul, nu contează. Asociere să fie. Doar că totul se plătește: la tribunal!

Nu mai vorbesc de mizeriile proferate constant, de peste un an de zile la adresa Coaliției pentru Familie, de către Digi24. Nu mai vorbesc de fake news-urile Digi24, despre care am mai scris. Apropo: cineva mi-a spus că în redacția Digi24 editorii manipulează reportajele și articolele jurnaliștilor, astfel încât să nu cumva să deranjeze favoriții politici ai postului, chiar atunci când faptele sunt evidente. 
 
Importantă este însă deontologia domnului Dragoș Pătraru. Care se plimbă în lanțuri și cu capul spart prin redacția Digi 24.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews