Românii au aflat astăzi că există Ziua Internațională Împotriva Homofobiei. A fost nevoie de un comunicat venit de la ambasada SUA și semnat de alți 30 de ambasadori pentru a afla de asta.

Cei 31 de dipomați și-au declarat sprijinul pentru parada homosexuală de la București și i-au acuzat pe români de discriminare.

Pro TV manipulează grosolan, lansând pe site știrea falsă că de fapt cei 31 de ambasadori ar fi împotriva Coaliției pentru Familie. Însă în declarația acestora NU este menționat niciun cuvânt despre inițiativa cetățenească pentru familie, avizată recent de către Curtea Constituțională și Camera Deputaților.

Pro TV este unul dintre posturile care au promovat asiduu homosexualitatea. A adus pe ecrane prima "nuntă" homosexuală din România, generând un număr record de plângeri la CNA, pentru ca apoi să aducă în emisiunea Masterchef un concurent homosexual.

Postul iertat de datorii de miliarde de lei de către Adrian Năstase are un istoric și în ceea ce privește fakenews. Zilele trecute, o imagine pornită de la jurnalistul Rareș Năstase, reporter la România, te iubesc, de la Pro TV, a încins Facebook-ul. Este vorba despre o fotografie care arăta că noul logo al Bucureștiului ar fi fost un plagiat. Noul logo al Bucureștiului a fost suprapus pe un vechi manual de geometrie din 1959, a cărui poză se găsea pe un site de anunțuri.

Cel mai important de știut este că atunci când vorbim de Pro TV, vorbim de Adrian Sîrbu, omul de care se leagă misterele din decembrie 1989 și o parte din Mineriada din vara lui 1990. Fostul patron al Pto TV, acum acuzat de evaziune fiscală, a recunoscut că a făcut experimente pe poporul român cu Știrile de la ora 5.