ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Chiar dacă are multe probleme de rezolvat în țară, iată că premierul Dacian Cioloș își face timp și pentru vizite externe. Criza din sănătate, problemele de la Complexul Energetic Oltenia și chiar situația de la Opera din București sunt doar câteva dintre temele pe care premierul ar trebui să le rezolve.

În primă fază, la finalul acestei săptămâni, Cioloș va face o deplasare oficială în Germania, iar apoi, spre sfârșitul săptămânii viitoare, premierul se va întâlni cu vicepreședintele SUA Joseph Biden în cadrul unei vizite pe care o face în Statele Unite, au spus surse politice pentru Mediafax.

De asemnea, șeful Executivului va avea trei-patru întrevederi cu înalți oficiali din Executivul american, la nivel de secretari (titulari de portofolii).

La finalul anului trecut, premierul Dacian Cioloș a fost la Berlin pentru o întrevedere cu Angela Merkel, iar coincidență sau nu, după vizita acestuia la Berlin, România a cumpărat armament de producție germană în valoare de peste 100 de milioane de euro.