ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În cadrul unei lungi dezbateri cu nouă experți internaționali, dr. Sucharit Bhakdi a caracterizat în termeni duri ușurința și inconștiența cu care oamenii s-au conformat și au acceptat să se injecteze cu „vaccinurile” ARNm contaminate cu ADN.  

„Cine propagă vaccinurile ARN ca fiind «eficiente și sigure» – cine susține că genomul nu este în niciun fel afectat – este fie incredibil de ignorant, fie malefic”, a spus profesorul de microbiologie pensionat, de la Universitatea din Mainz.

Astfel de oameni își întorc spatele și ignoră „scenariul de groază care se desfășoară chiar sub ochii noștri”.

Vorbind cu dr. Mark Trozzi pe o platformă organizată de Consiliul Mondial pentru Sănătate, Bhakdi a cerut oamenilor obișnuiți și medicilor din lume să decidă de ce parte se află.

„Concetățeni și medici ai lumii, opuneți-vă comiterii acestei crime monstruoase împotriva umanității. Faceți asta pentru a vă salva pe voi și descendenții voștri, pentru a salva numele familiei voastre sau veți intra în istorie ca unii dintre cei mai mari criminali ai tuturor timpurilor.”

Intervenția dr. Bhakdi din videoclipul de trei ore și jumătate a fost dedicată explicării funcționării „vaccinurilor” ARNm, cu accent asupra fragmentelor de ADN plasmid recent descoperite în acestea.

El a confirmat nu numai că acest ADN plasmidic este prezent, dar și că poate provoca mutații genetice în primitor. În plus, aceste mutații pot fi moștenite. Aceasta înseamnă că copiii celor care primesc serurile pot fi supuși modificărilor genetice fără a fi injectați ei înșiși și fără consimțământ.

Bhakdi a fost rugat să vorbească în termeni profani despre pericolele acestor așa-zise vaccinuri, „pentru ca orice tânăr de 14 ani să poată înțelege”.

A folosit o analogie cu panificația pentru a arăta cum funcționează ARNm și ADN.

Genomul este întregul set de instrucțiuni ADN din celulă, ambalate în cromozomi – „cărțile vieții” – care sunt păstrate în siguranță în nucleul celulei.

Când este necesară o „rețetă” pentru un produs, „să spunem un tort”, „cartea” este deschisă la pagina potrivită și se face o copie din rețetă. Această rețetă este trimisă la locul de producție – „brutăria” – în celulă.

Tortul este așezat pentru inspecție pe pervazul celulei. După ce și-a îndeplinit scopul, rețeta copiată – care este ARNm – este eliminată. ARNm care apare în mod natural este de scurtă durată.

„Vaccinurile” ARN direcționează producția de antigene selectate - cum ar fi proteina spike. Mai mult de un miliard de copii ale acestei rețete de proteine spike sunt administrate cu fiecare injecție.

Serurile conțin miliarde și trilioane de cromozomi bacterieni minusculi – numiți plasmide. Aceasta este baza ADN pentru replicarea proteinei spike în serurile ARNm. Acestea sunt ambalate în nanoparticule lipidice – globule minuscule de grăsime – care protejează de distrugere ARN-ul injectat, astfel încât să poată „călători în fluxul sanguin pentru a ajunge la toate organele corpului”.

Atunci când sunt livrate în organele corpului, aceste nanoparticule acționează ca niște „cai troieni”.

„Sunt preluați de celulă, iar rețeta creează produsul lor, care este apoi afișat pe pervaz. Ceea ce trebuie să știe toată lumea este că, în afara celulei, paznicii sunt de veghe”, a spus Bhakdi.

Bhakdi a evidențiat pericolul introducerii în organism a ADN-ului plasmidic străin. „Totul este bine atunci când rețeta este produsă din propria carte a vieții – propriul genom. Dar este grav dacă rețeta provine dintr-o carte străină” – așa cum se întâmplă în cazul vaccinurilor ARNm.

Dacă se întâmplă acest lucru, „gardienii de securitate” ai corpului – sistemul nostru imunitar – vor ataca acea celulă.

Capacitatea răspunsurilor imune de a recunoaște aceste intruziuni – pe care dr. Bhakdi le-a descris ca fiind distincția dintre materialul genetic „propriu” și cel „non-propriu” - „există de la naștere și se sfârșește la moarte”. El s-a referit la exemplul respingerii organelor implantate, organele „non-proprii” fiind respinse în mod obișnuit, chiar și în cadrul aceleiași specii.

El a adăugat că, dacă aceste intruziuni se repetă, urmează o „reacție explozivă – rapidă și furioasă”.

Astfel se explică intensificarea și agravarea efectelor adverse în urma injecțiilor repetate de ARNm sau a injecțiilor „de rapel”.

El a descris volumul de material ARN ambalat introdus în fiecare ser ca fiind „gigantic”, ceea ce are drept rezultat „nenumărate evenimente de atac autoimun”. Explozia acestor reacții se poate „opri doar atunci când producerea proteinei străine se încheie”.

Bhakdi a menționat „o constatare alarmantă” dintr-un studiu care arată că „proteinele spike și inflamația multisistemică au fost detectate la cei vaccinați la săptămâni și chiar la luni după injectare”. El a mai spus că „acest lucru a fost asociat adesea cu boli grave și chiar fatale”.

Bhakdi a subliniat că, dacă ADN-ul plasmidic nu a fost îndepărtat înainte ca vaccinurile să fie ambalate pentru utilizare, acesta va fi livrat în celulele celor vaccinați. Rezultatul va fi atunci că ADN-ul plasmid va modifica cu propria „rețetă” „cartea vieții”. Pe scurt, aceasta înseamnă modificarea genetică a celor vaccinați fără știrea sau acordul acestora.

„Descoperirea contaminarii vaccinurilor cu ADN-ului plasmidic, descoperire efectuată de către dr. Kevin McKernan și colegii săi, oferă imediat o explicație terifiantă”, a spus dr. Bhakdi. „ADN-ul plasmid nu a fost îndepărtat din vaccinuri.”

De asemenea, dr. Bhakdi a subliniat că nanoparticulele lipidice ale vaccinului ajung în corpurile bebelușilor nenăscuți în uter și, de asemenea, ajung în bebeluși prin laptele matern, transmițând o rețetă pentru producerea de material străin care se înscrie în „cartea vieții”.

„Absorbția celulară a ADN-ului plasmidic modifică întregul set de instrucțiuni ADN și, prin definiție, asta echivalează cu alterarea genomului”, a spus Bhakdi.

Acest lucru va duce la producerea pe termen lung a materialului „non-propriu”, provocând „inflamație pe termen lung și leziuni ale organelor în întregul corp”.

Dr. Bhakdi a explicat că pot rezulta leziuni vasculare, cheaguri de sânge, sângerări și moartea țesuturilor chiar în inimă și creier și leziuni ale sistemului autoimun. Subliniind că inima nu poate înlocui celulele moarte, el a spus: „Cine nu a auzit de morțile subite misterioase care au loc în întreaga lume? Sunt doar vârful unui aisberg”, a concluzionat el.