ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Renumitul biolog Bret Weinstein a avertizat, într-un interviu viral cu Tucker Carlson, că Organizația Mondială a Sănătății (OMS) se pregătește să devină un guvern mondial neales, care va eradica complet suveranitatea națională și libertatea de exprimare înainte de următoarea pandemie.
 
 
De asemenea, deputatul AUR, dr. Sorin Muncaciu, a amintit azi, în urma articolelor noastre pe această temă, că aceste afirmații au fost făcute la conferința International Crisis Summit IV (ICS4), pe care acesta a organizat-o la București împreună cu colegii săi din Alianța pentru Unirea Românilor - AUR și cei de la THE GRASSROOTS ASSOCIATION, unde au participat experți medicali, reputați analiști și jurnaliști din întreaga lume.
 
„Criminalii din pandemie trebuie să răspundă!”, a scris dr. Sorin Muncaciu. „Concluziile au fost cutremurătoare, numai din studiile Pfizer, 1 din 800 de doze provocau efecte adverse severe! La nivel mondial este estimat că numărul persoanelor decedate în urma medicamentului "sigur și eficient" ar ajunge la 17 milioane, plus nemurărate alte vieți schilodite de efectele adverse ale acestui ser!
 
Nu trebuie să uităm de acest episod dement al istoriei, vinovații trebuie să răspundă pentru aceste decizii care au nenorocit milioane de vieți omenești!”, a conchis deputatul furnizând și fotografia de mai sus, realizată la summitul ICS4.

Într-o apariție recentă la „Tucker Carlson Encounter”, Bret Weinstein a avertizat că OMS a fost luată prin surprindere de un „grup mic de disidenți” care au reușit să „demonteze narațiunea” despre pandemia COVID-19 și despre vaccinurile Covid și, drept răspuns, elaborează „planul de pregătire pentru pandemii” pentru a preveni o opoziție similară atunci când apare o altă pandemie.

Potrivit infowars.com, Weinstein a menționat că Big Pharma și partenerii săi din rețelele sociale și guvernamentale – și din organizațiile guvernamentale – „au crezut că dețin o parte suficient de mare din mass-media pentru a ne putea vinde orice narațiune doresc.”

„Cred că Organizația Mondială a Sănătății revizuiește acum structurile care au permis disidenților să le demonteze narațiunea. Ei doresc o revanșă. Vor ca prin măsurile care le-ar fi permis să reducă la tăcere podcasterii [disidenții] să impună diverse lucruri la nivel internațional astfel încât să împiedice apariția unui grup de control care să ne permită să vedem răul în mod clar”, a subliniat biologul.

Weinstein a explicat că măsurile guvernamentale de urgență în domeniul sănătății publice în cazul covid au fost singura modalitate prin care Big Pharma a reușit să-și impună serurile nesigure ARNm vândute publicului drept „vaccinuri”.

„Pentru că l-au numit vaccin, oamenii au fost mult mai dispuși să-l accepte. Am ajuns să înțeleg ceea ce numesc jocul Big Pharma. Avem tendința să credem că Big Pharma că este o industrie care descoperă medicamente menite să ne facă mai sănătoși. Dar nu este adevărat. De fapt, Big Pharma este «sănătoasă» când oamenii sunt bolnavi.”

„...Practic, în fiecare zi, Big Pharma se străduiește să prezinte proprietățile pe care le au [aceste medicamente] ca fiind mai utile decât sunt, mai sigure decât sunt și să convingă establishmentul medical, revistele, societățile, spitalele, guvernele să îndrume oameni spre medicamente pe care altfel nu le-ar accepta”, a adăugat el.

De asemenea, Weinstein a citat raportul științific care arată o „estimare credibilă” de aproximativ 17 milioane de morți la nivel global ca urmare a injecțiilor ARNm Covid.

„Nu sunt un geniu al matematicii, dar una din opt sute de injecții la miliarde de oameni înseamnă o groază de oameni... 17 milioane de decese din cauza vaccinului COVID? Este precum numărul de morți într-un război global”, a comentat Carlson.  

„Da, absolut! Aceasta este o mare tragedie a istoriei. Proporția aceasta! Și, uimitor, în niciun caz nu s-a terminat. Vreau să spun că încă se recomandă la copiii sănătoși. Nu a existat nicio șansă să fie obținut vreun beneficiu de pe urma [vaccinului]. Fiecare risc de a suferi vătămări nu este doar grav, ci și tragic, având în vedere că copiii au întreaga viață înaintea lor”, a avertizat Weinstein. Emisiunea integrală, AICI: