ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Purtătorul de cuvânt al Coaliției pentru Familie, Ana Corina Săcrieru, a declarat că pentru clasa politică din România nu contează respectarea legii.

Aceasta a mai adăugat că este o „inadmisibilă sfidare a demnității poporului român” din partea clasei politice, pentru că nu se respectă dorința celor 3 milioane de români de a se organiza un referendum pentru modificarea Constituției. 

„Nu alegem resemnarea, ci conștientizarea unei situații greu de acceptat după 27 de ani de așa-zisă democrație. Vom continua, dar nu ca până acum. Noi doar atât vom face: vom arăta românilor, cât mai simplu, cât mai legal posibil, care sunt consecințele unei situații sau alteia, din punct de vedere juridic, în ceea ce privește pe copiii lor, dacă mai contează acest lucru pentru cineva în România”, a declarat Ana Săcrieru în cadrul conferinței de joi de la Teatrul Național, în care invitata Coaliției pentru Familie a fost funcționara americană Kim Davis.

Președintele CPF, Mihai Gheorghiu, a anunțat în aceeași conferință, că proiectul referendumului pentru familie este „blocat definitiv” în Parlament, pe termen nelimitat.


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews