ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comisia de pictură bisericească și Arhiepiscopia Bucureștilor anunță organizarea licitației pentru atribuirea lucrărilor de pictură din nou, în tehnica mozaic, a iconostasului Catedralei Mântuirii Neamului din București. Licitația va avea loc în data de 15 ianuarie 2018, ora 10:00, la sediul Comisiei de pictură bisericească, strada Maria Rosetti nr. 63, sector 2, București.

La licitație pot participa pictori bisericești autorizați de către Comisia de pictură bisericească, având categoria I-a sau a II-a și calificativul Foarte bine obținut la cel puțin ultimele două lucrări de pictură recepționate.

Pictorii bisericești pot prezenta ofertele de execuție în perioada 28 decembrie 2017 – 15 ianuarie 2018, la secretariatul Comisiei de pictură bisericească, sau transmise pe adresele de email: comisiadepicturabisericeasca@yahoo.com

Ofertele vor conține:

  • portofoliu de lucrări;
  • timp de execuție;
  • preț manoperă (fără TVA și cu TVA);
  • preț materiale (fără TVA și cu TVA);
  • CV;
Moneda de referință: RON.

Documentația tehnică și devizul lucrărilor de pictură din nou, în tehnica mozaic, pot fi consultate la sediul Comisiei de pictură bisericească (str. Maria Rosetti nr. 63) sau la sediul Sectorului patrimoniu și pictură bisericească al Arhiepiscopiei Bucureștilor (din strada Piscului nr. 1, sector 3, București). Suprafața totală de execuție este de cca 408 m.p., conform proiectului-deviz aprobat.

Informații suplimentare pot fi oferite la numerele de telefon: 0799.806.399 – Comisia de pictură bisericească și 0732.020.262 – Sectorul patrimoniu și pictură bisericească al Arhiepiscopiei Bucureștilor.
 

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, în ziua de 30 noiembrie 2018, la sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei Ocrotitorul României va fi sfințită Catedrala Mântuirii Neamului, sau Catedrala Națională, acest edificiu nou fiind o necesitate liturgică practică, dar și un simbol al spiritualității și comuniunii românești. Catedrala Mântuirii Neamului, sau Catedrala Națională, cu hramul principal Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, unelte simbolic iubirea față de Dumnezeu a unui popor creștin, jertfelnic și darnic cu recunoștința pe care o datorăm permanent eroilor neamului", a spus patriarhul.